Hanna Hedlund om kampen efter skilsmässan: ”Skapar kaos”

Hanna Hedlund

Det är snart ett år sedan Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick skilda vägar.
Nu berättar Hanna att livet som ensamstående mamma inte alltid är lätt.
– Jag blir så här gråtfärdig, säger hon.
0:44

Efter reklamen: Hanna Hedlunds avslöjade om kärlekslivet efter skilsmässan – Se klippet här

(0:44)

Slå på ljud

Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 49, gick isär förra året. I början av sommaren släppte artisterna bomben – att de skiljer sig efter 23 år. Paret har tre barn tillsammans: Ida, Love och Saga.

Nu har ett nytt liv börjat, ett som singel och ensamstående mamma. Hanna berättar om kampen i podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan.

Där berättade hon tidigare om den sorgeprocess som en skilsmässa innebär:

– Det har varit en sorg. Som en stor sorg, på varje årsdag, det väcks till liv av minnen eller en låt. Det kan komma jättemycket känslor, verkligen, berättade hon då.

Lina Hedlunds nya bröllopsbesked med Nassim: "Kommer att ske..."

Se klippet här!

I början av maj säger hon till vännen Jessica Wahlgren, 47, att hon har svårigheter att få ihop allting. Hon säger också att det ska bli skönt att besöka en kompis för att äta middag.

– För när man bor själv är det ju inte så att det är någon som köper blommor eller lagat middag. Det känns så lyxigt att bli bortbjuden på middag, säger hon i podden.

– Sen har ju min mamma varit här i helgen. Och jag vill bara säga det, att jag vet inte vad jag skulle göra utan min mamma! fortsätter hon.

Hanna Hedlund om hjälpen från mamma: ”Gråtfärdig”

Hanna blir känslosam när hon pratar om sin mammas hjälp.

– Hon har alltså tvättat allt som fanns... Jag blir så här gråtfärdig. För det är också en grej när man är själv, att hinna med allting. Men jag ska inte klaga, det är ju samtidigt på något vis jag som skapar kaos. Eller inte bara jag. Men det var så lyxigt att få den här hjälpen. Hon har alltså städat och tvättat allt, berättar Hanna Hedlund.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck var ett par i 23 år.

Karin Törnblom/TT

Också Jessica har erfarenheter från en skilsmässa. 2012 separerade hon från Linus Wahlgren, 45. Numera är hon ihop med tidigare tennisproffset Magnus Norman, 45.

– Jag kommer ihåg en av de första grejerna, eftersom jag var själv väldigt länge, när Magnus var hemma och jag bara ”Gud, det är någon som har tagit ut soporna! Det är ingen som har tagit ut mina sopor på tio år”, säger Jessica i podden varpå väninnorna skrattar, och Hanna fyller i:

– Intressant hur man kan bli så otroligt lycklig och tacksam över sådana saker. Förut var det inte så ovanligt att någon bjöd en på middag eller hade tvättat lite, säger hon.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!