LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlund lämnad av Martin Stenmarck och barnen på jul: ”Inte tillfrågad”

21 dec, 2023 
HANNA HEDLUND, MARTIN
Sedan dess att Hanna Hedlund och Martin Stenmarck skiljde sig har de haft barnen varannat år på julhelgen.
Nu berättar Hanna om det året när Martin lämnade henne.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

Nu börjar det verkligen närma sig julafton och för många familjer blir det lite uppdelat. Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 51, separerade för snart tre år sedan och i juni 2021 berättade de det för allmänheten.

Sedan dess har de kört varannan julhelg med barnen. De har alltid varit allihop på julafton men på juldagen och resten av julhelgen har det varit varannat år som man har barnen.

Sedan skilsmässan har mycket hänt. Hanna har funnit kärleken på nytt och så är det även för Martin. Båda två vill dock hålla sina nya partners hemliga än så länge.

Hanna Hedlund om sorgen med barnen

När det kommer till julen brukar Martin och Hanna alltså köra varannat år. Det första året blev dock extra känsligt för henne – eftersom det var Martins julhelg.

Annons

– Vi har ju alltid firat själva julafton ihop och så har vi bytt på juldagen. Jag kommer ihåg det första året, då var det hans julhelg. Men då kommer jag ihåg den här känslan av att vi firade julafton och så skulle han dra till sin brorsa på juldagen med barnen. Och jag var inte ens tillfrågad att vara med, säger Hanna i sin podd Jessica & Hanna – Å andra sidan.

Hanna fortsätter:

– Det var så det var, punkt liksom. Men i mig var det ändå den här känslan av "det här är första gången som jag inte är tillfrågad att vara med, nu är jag utanför mina tre barn och han åker till sin del av familjen och jag får inte frågan att komma". Det gjorde så ont men jag visste samtidigt att nu är det såhär. Det är såhär det är.

Hanna Hedlund om ensamheten

Hanna var dock inte ensam, även om hon kände sig som det.

– Och jag kommer ihåg att Lina och Nassim skulle till Nassims föräldrar på juldagen och de bara "du får jättegärna följa med dit" och min mamma skulle följa med dit och så vidare. Så alla hade liksom någonstans de skulle och dit var jag ju medbjuden, berättar Hanna i podden.

Det slutade med att Hanna bara stannade hemma och kollade på massa julfilmer och såhär i efterhand kan hon känna att det var den bästa juldagen på länge.

FOTO: TV4

Annons