hanna hedlund

Hanna Hedlunds stora steg i relationen med nya pojkvännen

Hanna Hedlund

Hanna Hedlund har träffat kärleken igen – 2 år efter skilsmässan från Martin Stenmarck.
I sin podcast berättar hon om det stora steget i den nya relationen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligt
0:24

Efter reklamen: Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligt

(0:24)

Slå på ljud

I 23 år var Hanna Hedlund, 48, och artisten Martin Stenmarck, 50, ett av Sveriges hetaste kändispar. Men för snart två år sedan, i juni 2021, valde de att gå skilda vägar.

Tillsammans har de tre barn, döttrarna Ida, 19, och Saga, 11, samt sonen Love, 16. Under skilsmässan har deras största prioritet varit att det skulle flyta på så smidigt som möjligt för barnens skull. Något som ex-paret skrivit om på Instagram.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skrev de då i ett gemensamt inlägg på plattformen.

Hanna Hedlunds nya kärlek – så träffades de

Under våren har Hannas kärleksliv minst sagt varit i fokus. Detta efter att hon avslöjat att hon träffat någon som hon känner lite extra för.

Nyligen gästade Hanna radiokanalen Mix Megapol och deras morgonprogram Gry Forsell med vänner där hon berättade mer detaljerat om sin nya kärlek.

– Vi håller på att lär känna varandra, säger hon i programmet och fortsätter:

– Det är härligt att ha lite pirr i magen och känna sig som 25 igen, säger artisten.

Hon kunde även avslöja att hon träffade killen under sin turné men vill inte gå in på några detaljer kring relationen. Däremot avslöjade hon att personen inte bor i Stockholm, utan ute på landet. Något som hon tycker är positivt.

Hanna Hedlunds stora steg med nya pojkvännen

Hanna har hela tiden varit tydlig med att hon vill hålla den nya relationen privat, detta på grund av att så mycket av hennes liv redan är offentligt.

En annan stor anledning till att hon inte vill prata öppet om relationen är på grund av barnen och att de inte ska få läsa något om sin mamma i tidningarna som de själva inte vet om, något hon berättar om i sin podcast Jessica & Hanna – å andra sidan, som hon driver med nära vännen Jessica Wahlgren Norman.

I det senaste avsnittet kan Hanna nu avslöja att hon och den nya kärleken tagit nästa steg i relationen – hon har nämligen presenterat honom för sina vänner!

– Du har ju till och med träffat honom, alla mina vänner har gjort det, säger Hanna.

Även Hannas barn har träffat honom och de alla verkar komma väldigt bra överens.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN