LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Avslöjandet om Hanna Hedlunds skilsmässa: ”Känner mig lycklig och fri”

01 maj, 2023 
HANNA HEDLUND
Det har snart gått två år sedan Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick skilda vägar.
Nu berättar vännen Pernilla Wahlgren hur hon egentligen känner kring allt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddningBrand logo
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning

Det var i juni 2021 som Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 50, droppade en bomb som chockade stora delar av svenska folket. Nämligen att de skulle gå skilda vägar efter 23 år tillsammans.

Ex-paret har tre barn, döttrarna Ida, 19, och Saga, 11, samt sonen Love, 16. Deras främsta prioritet i och med skilsmässan var att det skulle bli så bra som möjligt för deras älskade barn.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skrev de då i ett gemensamt inlägg på Instagram.

Annons

Pernilla Wahlgren om Hanna Hedlunds låt: ”En riktig låt”

Sedan dess har mycket hänt och både Hanna och Martin har kommit in i den nya vardagen med varannan-vecka-livet. Dessutom har Hanna tagit tag i en dröm som funnits länge – nämligen att släppa ny musik igen!

– Nu är det fullt fokus på min egna låt som jag har varit med och skrivit, som jag ska släppa den 21 april. Det ska bli så roligt. Jag hoppas att ni alla tycker om den väldigt mycket. Jag ska göra Bingolotto den 22 april och framföra den live, säger Hanna i avsnittet, berättade Hanna glatt i sin podd Å andra sidan.

Och nu är låten ute! Redo nu heter den och handlar om Hannas upplevelser med skilsmässan och tiden efteråt. I podden Wahlgren & Wistam kommer vännerna Sofia Wistam, 56, och Pernilla Wahlgren, 55, in på ämnet.

– Den är grym, jag vet att den var på gång till Mello. Vi höll ju tummarna för att den skulle komma med i Mello, men nu får ni höra den här istället, säger Sofia i podden och Pernilla flikar in direkt:

Annons

– Ja men jag fattar faktiskt inte ett skit varför den inte kom med. För det är ju en riktig låt med en riktig text som handlar om henne och det hon har gått igenom. Hon hade kunnat stå där och vara stark och verkligen vara en förebild för alla kvinnor som går igenom en separation och bara ligger i fosterställning.

Hanna Hedlund om tiden efter skilsmässan: ”Mer energi”

Pernilla fortsätter med att berätta att hon verkligen tror att Hanna hade kunnat hjälpa andra kvinnor som kanske mår dåligt. Som Pernilla själv, hon säger att hon också gärna hade behövt en kvinnlig förebild när det är tuffa tider.

– Då behövs det kvinnor som Hanna som står där rak i ryggen och säger att "fan jag tror faktiskt jag har fått mer energi efter skilsmässan och känner mig lycklig och fri. En bättre mamma och en mer harmonisk människa", berättar Pernilla att Hanna ska ha sagt.

– Så grattis Hanna till livet, grattis till en superbra låt, fortsätter Pernilla.

FOTO: Robert Eklund/TT

Annons