LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hanna Hedlunds okända relation till Nicola Perrelli: ”Hängde lite”

02 feb, 2023 
HANNA HEDLUND, NICOLA PERRELLI
Hanna Hedlund och Nicola Perrelli fann varandra under småbarnsåren.
Nu berättar hon om deras kvällar ihop.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligtBrand logo
Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligt

Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 50, var ett par i 23 år och tillsammans har de barnen Ida, 18, Love, 16, och Saga, 10. Men i juni 2021 meddelade de att deras kärlekssaga tagit slut och de går skilda vägar.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.”, skriver de på Instagram.

Hanna Hedlunds relation till Nicola Perrelli

När äldsta dottern Ida föddes var det mycket på gång och någon som fick barn i exakt samma veva är Charlotte Perrelli, 48, och hennes dåvarande make Nicola Perrelli, 53.

Annons

Charlotte och Nicola har sönerna Angelo, 18, och Alessio, 17, tillsammans. I podden Jessica & Hanna – Å andra sidan berättar nu Hanna om den okända relationen mellan de två familjerna.

– Jag vet att Martin och Charlotte jobbade i något projekt precis då när deras första var precis nyfödd. Angelo och Ida är ju födda med typ en månads mellanrum samma år, säger Hanna och fortsätter:

– Så jag minns att jag var med som liksom extra, som bara åkte med på turnén typ en helg och det gjorde även Nicola då, pappan till Angelo. Och jag kommer ihåg att Charlotte stod på scenen och liksom hade jättemycket energi och gigade och jag kände mig bara helt slut.

Hanna Hedlund om kvällarna med Nicola Perrelli

Nicola och Hanna fick alltså tillbringa lite tid tillsammans medans deras forna partners jobbade. Men Hannas poäng är att hon aldrig kommer glömma den stora skillnaden mellan de två barnen.

– Men jag kommer aldrig glömma, för då blev det att jag och Nicola hängde lite några kvällar och vi fick något VIP-ställe där vi kunde stå med barnvagnarna och titta på showen. Han gav Angelo en nappflaska, Angelo satt med nappflaskan, tittade på sin mamma som sjöng och bara somnade in, säger Hanna och berättar:

– Och Ida fick nappflaska samtidigt och tittade då på sin pappa, Angelo hade somnat in, då började hon skrika. Varenda kväll var det så. Så jag fick gå ut och så gick jag runt området med det här barnet som skrek i vagnen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Charlotte Brunzell/TT

Annons