hänt exklusivt

Därför håller Casper Janebrink sonen Hugo hemlig – nu kommer det fram

Casper Janebrink och Therese

Casper Janebrink och Therese Anderssons son Hugo syns inte i offentligheten.
Nu berättar Caspers pappa Dennis Janebrink om beslutet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så har Arvingarna lyckats hålla ihop i över 30 år – avslöjar hemligheten bakom
1:05

Efter reklamen: Så har Arvingarna lyckats hålla ihop i över 30 år – avslöjar hemligheten bakom

(1:05)

Slå på ljud

Casper Janebrink, 53, blev i september pappa för tredje gången. Tillsammans med flickvännen Therese Andersson, 35, har nu Casper en liten son som fått namnet Hugo.

När graviditeten avslöjades pratade Casper öppet om sin relation till Therese och glädjen över att bli pappa. Men sedan pojken föddes har han hållit privatlivet ordentligt privat. I en intervju med P4 Extra berättade han om glädjen över att sonen var född men på sociala medier har Hugos födsel knappt nämnts en enda gång.

Därför håller Casper Janebrink nyfödda sonen Hugo hemlig

Det har dykt upp en hel del frågor från fansen angående varför Casper inte visar någon bild på sonen men dessa har lämnats obesvarade. Nyligen dök en bild upp men det var då bara Hugos fötter som syntes. Så varför väljer Casper att hålla Hugo så privat till skillnad från sina tidigare barn Alice och Felix? Så här svarar Caspers pappa Dennis Janebrink, 77, i en intervju med Hänt.

– Jag vet ingenting om det, det kanske bara är han själv som tycker att han inte vill visa så mycket. Jag har inte tänkt på det, säger Dennis.

Dennis Janebrinks stora lycka över att vara barnvakt till barnbarnet

Dennis har sedan Hugos födsel fått agera barnvakt flertal gånger, något som både han och hustrun Annika Janebrink tycker är väldigt kul.

Vem är Hugo mest lik då av sina föräldrar?

– Det är svårt att säga, det är jättesvårt att säga. Han är en jättefinkille och är jättego. Han har drag ifrån bägge två men det är ingen särskild så. Men jättefin är han, säger Dennis.

– Han är så liten än så han ligger i en sån där stol, han har en sån där man kan snurra på lite. Och så vill han ha mat ofta.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN