Hanna Ferm avslöjar sanningen om kärleksryktena i Idol

Hanna Ferm Idol

Det var många kärleksrykten kring Hanna Ferm när hon var med i Idol 2017.
I Idolpodden berättar hon nu sanningen bakom alla rykten.

De just nu aktuella jurymedlemmarna Nikki Amini och Alexander Kronlund har sedan en vecka tillbaka blivit med podd. I deras nya podcast Idolpodden pratar de varje tisdag i drygt en timme om senaste fredagsfinalen, vad som hänt bakom kulisserna och vad som kommer att ske i succéprogrammet framöver. I de två första avsnitten har de även haft en gäst med dagen till ära, och i det senaste avsnittet är det ingen annan än den tidigare Idol-deltagaren Hanna Ferm som gästar. Hanna var med och tävlade under Idol 2017 och kom hela vägen till final där hon stod tillsammans med Chris Kläfford, och i podden pratar hon med jurymedlemmarna om bland annat nervositeten och pressen det innebär att vara med i ett så stort program.

– Alla reagerar ju så olika, men jag vet att jag trivdes extremt bra med att det var så. För det var ju utmaning och sen var vi ett så härligt gäng så vi hade ju liksom varandra och stöttade varandra genom allting vilket gjorde jättemycket, berättar Hanna innan hon fortsätter:

– Men det var väldigt mycket nervositet. Det var verkligen en cocktail av alla känslor, men då la jag bara alla de känslorna i framträdandet.

Men under Hannas tid i Idol var det inte bara sången folk valde att fokusera på. Alla tidningar och tittare älskade näSmligen att spekulera i hennes kärleksliv, och hoppades gång på gång att det skulle finnas något mellan henne och någon annan deltagare. Men i Idolpodden berättar hon nu hur det egentligen låg till.

Hanna Ferm ger svar på kärleksryktena

Det är när Nikki ger henne beröm för hennes fokus i tävlingen som hon kommer in på kärlekssnacket. Nikki säger att hon är medveten om att Hanna jobbade väldigt hårt inför sina framträdanden när hon var med i programmet, vilket Hanna kan bekräfta stämmer.

– Jag tyckte inte ens det själv egentligen, men alla sa det till mig. Jag tyckte inte att det var så mycket, men jag vet att jag var väldigt fokuserad. Alltså väldigt väldigt fokuserad på tävlingen och det fanns inget annat. Inget kärlekstrassel och sådär, säger hon.

Hanna visade sig vara så fokuserad att Magnus Schönberg, som också var en av deltagarna, varnade killar för att satsa på henne.

– Jag kommer ihåg när det kom gamla deltagare och hälsade på så sa han alltid till folk angående kärlek och sådär att ”försök inte ens på Hanna. Hon är allt för fokuserad. Det finns ingenting annat." Och det var verkligen så.

LÄS OCKSÅ: Hanna Ferm om relationen med Benjamin Ingrosso

LÄS OCKSÅ: Victor Crone om relationen med Hanna Ferm

FOTO: TT