LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Victor Crone om relationen med Hanna Ferm

07 mar, 2020 
Hänt
Hanna Ferm och Victor Crone
Hanna Ferm och Victor Crone är två av artisterna som ska göra upp om vinsten i Melodifestivalen 2020.
Nu berättar Victor om relationen till artistkollegan.
Annons
Intervju med Victor CroneBrand logo
Intervju med Victor Crone

Årets upplaga av Melodifestivalen är i full gång och nu är det inte lång tid kvar förrän vi får reda på vilket bidrag som ska representera Sverige i Eurovision song contest, som går av stapeln senare i vår.

I kvällens direktsända final kommer SVT-tittarna få se bland andra Hanna Ferm, 19, och Victor Crone, 28, stå på scenen. Dessa artister gick vidare från deltävling fyra, som ägde rum i Malmö i slutet på februari.

Både Victor och Hanna har varit med i Melodifestivalen tidigare. 2015 blev Victor Crone känd för svenska folket när han ställde upp med låten Det rår vi inte för. Då var han dock inte ensam på scenen utan hade sällskap av Behrang Miri.

Hanna Ferms ord om Liamoos stöd

Hanna Ferm har också tidigare varit med i Melodifestivalen ihop med en annan artist. Förra året fick vi se henne framföra bidraget Hold you med Liam “Liamoo” Cacatian, 22. I en intervju med Hänt berättade Hanna om känslorna inför att denna gång uppträda i tävlingen som soloartist.

Annons

– Det blir en helt annan sak, men det är också det som är kul. Att det är samma grej och det är lika kul, men det är ändå lite annorlunda, sa hon då.

Trots att inte Liam var på plats under deltävlingen i Malmö förklarade Hanna Ferm att han stöttade henne på avstånd.

– Han säger att han är stolt över mig och att jag bara ska kötta, sa Hanna Ferm till Hänt.

Victor Crone om relationen med Hanna

När Hänt träffar Victor Crone i Malmö har han precis fått reda på att han har gått vidare till finalen i Melodifestivalen. Han erkänner då att Hanna är ett av hans största hot i tävlingen, men att det även finns en annan artist som han förutspår kan ta hem segern.

– Hannas låt är grym, den är toppen. Sen gillar jag Dotters låt, den sätter sig. Det är väl mina favoriter, säger Victor.

Trots att Hanna och Victor tävlar mot varandra verkar det som att de har en god relation.

– Vi är vänner. Vi har sjungit en del ihop, vi körde Allsång på skansen. Hon är en fantastisk sångerska, säger Victor Crone till Hänt.

AV: Jonna Axelsson, Malou Wilson

FOTO: Johan Nilsson/TT

Annons