Därför känner du igen Hanna Ardéhn som spelar Isabell i Maria Wern

Hanna Ardéhn och Felix Sandman

En ny säsong av Maria Wern finns nu på C More.
Och redan i första avsnittet dyker en tjej upp som många kan känna igen – Isabell som spelas av Hanna Ardéhn.
Vem är hon och var kan tittarna ha sett henne förr?
7 svenska kändisar som lyckats i Hollywood
Slå på ljud

Äntligen är svenska kriminalserien Maria Wern tillbaka. Säsong 8 visas nu bland annat på C More. Och som vanligt har vi Eva Röse, 47, i huvudrollen som självaste Maria Wern, samt Erik ”Jerka” Johansson, 42, som kollegan och numera pojkvännen Sebastian. Under våren kommer vi få möjlighet att följa fler mystiska mord och andra oklarheter som ska klaras upp av Maria och gänget!

Hanna Ardéhn spelar Isabell i Maria Wern

I första avsnittet får tittarna hänga med på en militärövning som äger rum på Gotland. Det uppstår en plötsligt explosion på ett militärt skyddsområde, vilket resulterar i att en ung militär mister livet.

Såklart kopplas Maria Wern och kollegorna in på fallet, dock är militärerna som förhörs mer förtegna än vad man trott och hoppats på.

Vad som ligger bakom själva explosionen kommer fram och en kvinnlig militär verkar vara mer inblandad än vad polisen tidigare trott.

Den kvinnliga militären, Isabell, spelas av Hanna Ardéhn, 25. Och visst kan tv-tittarna känna igen henne sedan tidigare!

Hanna Ardéhn som Isabell i Maria Wern

Hanna Ardéhn som Isabell.

FOTO: C More

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hanna Ardéhn i Störst av allt på Netflix

Känner man igen karaktären Isabell i Maria Wern, som spelas av Hanna Ardéhn så är det inte alls konstigt. Hon har nämligen synts i tv-rutan tidigare – och inte så lite heller!

När Netflix originalserie Störst av allt hade premiär år 2019 på streamingtjänsten så visade det sig att Hanna spelade huvudrollen som Maja.

Serien blev snabbt omtalad och vann en hel del priser. På Kristallen kammade serien hem priset som ”årets tv-drama”, även Hanna fick ett eget Kristallen-pris. Till och med Hanna själv blev tilldelad ett pris som ”årets bästa kvinnliga skådespelare”.

Och nu är alltså Hanna tillbaka i rutan igen!

Maria Wern finns att streama på C More och TV4 Play.

LÄS OCKSÅ: Hanna om relationen med Felix efter succén Störst av allt

LÄS OCKSÅ: 7 saker du kanske inte visste om Lolita ”Lola” Zackow i Maria Wern

FOTO: C More, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN