LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hanna om relationen med Felix efter succén Störst av allt

20 jul, 2019 
Andreas Kristensson
Hannah Ardéhn och Felix Sandman efter STörst av alölt
Hanna Ardéhn och Felix Sandman gjorde succé under våren i Netflix-serien Störst av allt. Nu berättar hon om deras verkligen relation: ”Han är världens finaste människa”, säger hon till Hänt.
Annons
Här är allt du vill veta om Felix SandmanBrand logo
Här är allt du vill veta om Felix Sandman

Skådespelaren Hanna Ardéhn, 23, hade en av huvudrollerna i den storslagna Netflix-serien Störst av Allt. En roll som onekligen öppnat nya dörrar för henne, i måndags på plats för att se premiären av Lejonkungen. Något hon själv beskriver som ovant och utanför hennes bekvämlighetszon.

– Jag brukar alltid känna mig lite malplacerad på sådana här typer av tillställningar, med tanke på vilka andra som är inbjudna så kan jag undra vad jag gör här, sa Hanna Ardéhn till Hänt.

Hanna Ardéhn beskriver tiden efter Netflix-serien som väldigt rolig, samt beskriver glädje över hur serien tagits emot av tittarna. Hon fortsätter också med att berätta hur roligt det har varit att se hur stor publicitet och genomslag filmen har fått.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är så galet! Kul att det togs emot så pass bra av folk och så jäkla kul att det är så många som sett på det, det är verkligen galet, sa Hanna Ardéhn till Hänt.

Samarbetet med Felix Sandman

Efter att sista scenerna av succé serien Störst av Allt blivit inspelade väntade ett nytt liv för Hanna Ardéhn och gänget. Hon berättar nu om relationen med Felix Sandman och förklarar att de båda haft väldigt bra stöd från varandra både på och efter inspelning.

Annons

– Han är världens finaste människa så det var väldigt lätt att lära känna honom och få en bra relation, förklarade Hanna Ardehn till Hänt.

Hon fortsätter också med att betona vikten på hur Felix Sandmans personlighet har underlättat inspelningen av serien och speciellt under vissa typer av scener.

– Vår kemi gjorde det mycket lättare att spela in alla tunga scener i serien, så det känns väldigt skönt, fortsatte hon.

Hanna Ardéhns fortsatta relation med Felix Sandman

Efter samarbetet i serien har en god relation fortsatt mellan Hanna Ardéhn och Felix Sandman och hon själv beskriver att de båda har en bra kontakt idag tillsammans. Dessutom umgås hela gänget från Netflix-tiden.

– Vi har en bra kontakt där vi pratar lite från och till och umgås ibland som resten av gänget, sa Hanna Ardéhn.

Även om båda skådespelarna har en bra kontakt idag verkar det inte som att det finns någon kärlek där men att vänskapen är fin.

– Nä vi ser varandra inte på det sättet, utan vi är bra vänner liksom, sa Hanna Ardéhn till Hänt.

FOTO: Eero Hannukainen / TT, Karin Törnblom / IBL

Annons