TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Gunilla Perssons skräck – upptäckten om dottern Erika: “Fel diagnos”

17 jul, 2022 
Gunilla Persson och Erika Persson
Gunilla Persson står mycket nära sin dotter Erika och i sommar har de spenderat en hel del tid ihop.
Men nu har de gjort en upptäckt om dottern som chockat de båda.
Läs här!
Annons
Fem citat från Gunilla Persson vi aldrig glömmerBrand logo
Fem citat från Gunilla Persson vi aldrig glömmer

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 53, har gjort sig ett stort namn i Sverige. Hon blev känd för svenska folket när hon medverkade i succéserien Svenska hollywoodfruar.

Under våren har tv-tittarna däremot kunnat se henne i ett helt nytt sammanhang. Gunilla har nämligen varit en av skådespelarskorna i Ica-reklamen. Vilken grej!

– I botten är jag en skådespelare. Jag tror det är det som gjort att jag är så stor inom reality. Man måste vara på ett sätt så man drar in en publik, berättade hon för Hänt i samband med att reklamen släpptes.

Gunilla Perssons dotter Erika har vuxit upp

När Svenska Hollywoodfruar fortfarande sändes på tv hände det ibland att Gunillas dotter Erika Persson, 19, dök upp. Och med tanke på att Gunilla medverkat i serien i hela nio säsonger har tittarna i princip fått se henne bli stor.

Annons

Idag har Erika fyllt 19 år och på Instagram har hon i dagsläget runt 60 000 följare.

Men den senaste tiden har kantats av en del hälsoproblem för dottern. När hon nyligen befann sig i Sverige råkade hon nämligen ut för en olycka som resulterade i – vad läkarna trodde – en stukad fot.

”Erika har stukat foten. Hon har blivit röntgad i Uppsala och har ibland väldigt ont”, berättade Gunilla i ett meddelande till Hänt.

Läkarna gav Erika fel diagnos

Men nu visar det sig att det rör sig om något allvarligare. Diagnosen som ställdes när hon befann sig i Sverige var nämligen fel – foten var i själva verket bruten. På Instagram berättar Gunilla om upptäckten.

Här i Pacific Palisades har vi det bra som ni ser förutom att Erikas fot är BRUTEN, och hon fick tyvärr fel diagnos i Sverige. Hon har alltså gått omkring i både Sverige och här hemma med en bruten fot! Imorgon ska hon få magnetröntgen för att få en exakt bild på var skadan är.

Hoppas att Erikas fot läker snart!

FOTO: Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT/Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT

Annons