LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Gunilla Perssons avslöjande om sin nya kärlek: “En änkling i filmbranschen”

25 apr, 2022 
Sofia Sundqvist
Det händer grejer i Hollywoodfrun Gunilla Perssons kärleksliv. Nu avslöjar hon detaljer som sin tidigare okända dejt.
”Intresserar mig för ovanlighetens skull”, berättar hon.
Annons
Fem saker du inte visste om Gunilla PerssonBrand logo
Fem saker du inte visste om Gunilla Persson

Tv-profilen Gunilla Persson, 62, är känd från sin medverkan i realityserien Svenska Hollywoodfruar. Gunilla har tidigare varit gift med den amerikanska revisorn Stephen Linville, 65. Ex-makarna träffades i Dallas under 80-talet när de båda gick en skådespelarkurs, men efter sex års äktenskap valde paret att separera.

Till Expressen har ex-maken Stephen Linville tidigare uttalat sig om deras relation:

– Hon var inte så snäll. Hon klagade mycket. Och hon hamnade i trubbel hela tiden. Hon brukade skrika på mig hela nätterna, jag kunde inte sova. Sen när jag gick till jobbet fick hon sin sömn, säger Stephen Linville.

Gunilla Persson är ensamstående mamma till dottern Erika Persson, 19 år. Erika föddes flera år efter de tagit slut mellan Gunilla och Stephen, och vem som är pappa till henne har mamma Gunilla valt att hålla hemligt i alla år.

Annons

Bröllopsplanerna: ”Gift inom två år”

Även om dottern Erika har varit Gunillas största prioritering, har hon sedan första säsongen i Hollywoodfruar varit öppen med att hon letar kärleken. Nu är Erika vuxen och utflugen ur hemmet, i samband med det verkar det som om Gunillas längtan efter kärlek blivit allt starkare. Hon har tidigare berättat om sina förhoppningar till Hänt:

– Mitt mål är att vara gift inom två år. Senast två år. Är det rätt så kan man ju vara gifta inom sex månader eller till och med en månad, säger hon och skrattar.

Den nya kärleken: ”Läge att posta ett foto”

Gunilla Persson har lite önskemål när det gäller att hitta sin livspartner. Hon har tidigare öppnat upp sig till Hänt om vad hon letar hos en man:

– En kärlek kan ju växa fram men det hjälper väldigt mycket om den fysiska attraktionen finns från början. För då kan man ju bli blixtkär och jag vill bli blixtkär. Jag tycker om det här romantiska, så den här wow-känslan vill jag ska vara där, säger hon.

I veckan gick Hollywoodprofilen på en ny dejt, och kanske är det precis vad hon letar efter. På sin Instagram berättar hon:

”Ikväll förresten har jag en ”hot date” som intresserar mig för ovanlighetens skull - en änkling i filmbranschen. Jag får se om det blir läge att posta ett foto”

Vem vet, snart kanske vi får se vem den heta dejten är, om Gunilla får ett läge att ladda upp en bild. Spännande!

FOTO: VIAPLAY

Annons