LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunilla Perssons mystiska kärleksliv

03 apr, 2020 
Linnea Lundgren
Gunilla Perssons mystiska kärleksliv
Genom sociala medier och Svenska Hollywoodfruar har vi fått följa Gunilla Perssons resa för att hitta kärleken under snart tio år.
Men hur står det egentligen till med kärlekslivet och vad hände med den försvunne pojkvännen Oscar?
Hänt reder ut.
Annons
Allt du vill veta om Gunilla Perssons dotter Erika PerssonBrand logo
Allt du vill veta om Gunilla Perssons dotter Erika Persson

Gunilla Persson, 61, har gjort sig känd för hela svenska folket i samband med sin medverkan i kanal 5:s långkörare Svenska Hollywoodfruar. Genom åren har tittarna fått följa Gunilla och hennes dotter Erikas vardag och förehavanden.

Gunilla Persson
Gunilla Persson har varit lika kontroversiell som älskad under sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar

Att Gunilla hoppas på att träffa kärleken har stått klart sedan första säsongen. Tidigare har Hollywoodfrun varit gift med den amerikanska revisorn Stephen Linville, 65, som hon träffade på en skådespelarkurs i Dallas under 80-talet. Parets förhållande var enligt Stephen allt annat än stabilt då de bråkade mycket men trots det gifte sig paret 1984. Sex år senare tog dock kärlekssagan slut och de forna makarna gick åt olika håll.

– Hon var inte så snäll. Vi brukade bråka hela nätterna så jag inte kunde sova. Sen när jag gick till jobbet fick hon sin sömn, har ex-maken Stephen tidigare sagt om Gunilla till Expressen.

Annons

Avslöjande orden om Erikas pappa

Tolv år senare fick Gunilla dottern Erik, som idag är 17 år gammal. Men vem pappan är förblir ett mysterium. Fram till alldeles nyligen har Gunilla Persson vägrat yppa ett ord om vem den mystiska mannen som är far till hennes dotter är.

Tidigare i år avslöjade hon dock i det norska programmet God Kveld vad det är som ligger bakom hennes tystnad.

Gunilla Persson och dottern Erika
Gunilla Persson har alltid varit hemlig med vem som är Erikas pappa.

– Det är ett avtal kan man säga, att jag ska vara tyst om vissa saker. Det är av hänsyn till Erika, säger Gunilla i intervjun.

Gunilla har  även sagt att hon en gång varit kär i mannen som är Erikas far – men inte efter att Erika kommit till världen. Och att uppfostra ett barn på egen hand är ingenting som Hollywoodfrun sett som ett problem.

Annons

– Jag har inte känt att jag behövt en man. Jag vet inte, det är någonting som Erika måste uttala sig om en dag, kanske inte nu när hon är i en känslig ålder. Men hon verkar vara väldigt tillfreds med livet och har många vänner, hon litar på mig fullständigt, har hon sagt i Viafrees intervjuprogram Svenska Hollywoodfruar – i fokus.

Blev ihopparad med yngre man

Men avsaknaden av ett stadigt förhållande betyder inte att Gunilla gett upp om kärleken. 61-åringen har många gånger uttalat sig om att hon längtar efter att träffa mannen i hennes liv och genom åren har hennes följare kunnat se flera potentiella äkta män komma och passera. Bland annat parade Hollywoodfrun Siv Cotton under ett avsnitt ihop Gunilla med en 23 år yngre man.

Prins Albert
Gunilla Persson har tidigare dejtat prins Albert av Monaco.

Vad som hände med ynglingen får dock tittarna inte veta.

– What happens in Beverly Hills stays in Beverly Hills, säger Gunilla Persson i programmet. 

Annons

Gunilla har också dejtat flera prominenta och framstående män. Bland annat har hon haft en romans med prins Albert av Monaco som hon tidigare avslöjat att hon faktiskt var “väldigt kär i”.

Oskar försvann

Det var dock inte förrän förra året som det smällde till ordentligt. Då berättade Gunilla för Hänt att hon hittat kärleken i en mystisk norrman vid namn Oskar.

– Jag har precis träffat honom, men jag kan säga att det sa klick. Jag tror på blixtförälskelser, nästan alla gånger i mitt liv som jag har blivit tillsammans med någon under en längre tid så har det varit blixtförälsker, sa Gunilla då.

Gunilla Persson startade sin karriär i Hollywood som modell men har även arbetat som skådespelare och journalist.

Men inte heller denna gång gick det som planerat för Gunilla då Oskar plötsligt försvann bara några månader efter deras första möte.

Annons

“Oskar är försvunnen, helt spårlöst och röken efter honom har för länge sedan skingrats. Jag ger det några dagar till sedan blir jag seriös efter mitt sökande efter Oskar, the Norwegian gentleman…”, skrev hon då på sin blogg.

När hon i november pratar med Expressen berättar Hollywoodfrun att hon fortfarande är singel, men att Oskar aldrig var den rätte mannen för henne.

– Det var rätt roligt för jag träffade en släkting till honom här om veckan och han bekräftade också att den norska Oskar är en väldigt snäll man och jag är ute efter en snäll man men han var inte rätt för mig.

Annons