LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunilla Perssons nya ord om kärlekslivet – berättar om bröllopsplanerna

12 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Gunilla Persson
Gunilla Persson är redo för att säga ja till kärleken i sitt liv.
Nu berättar hon för Hänt om kärlekslivet och de stora bröllopsplanerna.
– Blixtkär, säger hon.
Annons
Fem saker du inte visste om Gunilla PerssonBrand logo
Fem saker du inte visste om Gunilla Persson

Genom alla år har Gunilla Perssons dotter Erika Persson varit hennes prio ett, men nu är dottern vuxen och ska testa sina vingar på annat håll. Detta har fått Gunilla att hitta ett nytt mål i livet - nämligen att hitta kärleken. I en intervju med Hänt berättar hon nu om allt dejtande och om de stora bröllopsplanerna hon har.

– Mitt mål är att vara gift inom två år. Senast två år. Är det rätt så kan man ju vara gifta inom sex månader eller till och med en månad, säger hon och skrattar.

Det söker Gunilla Persson hos en man

Gunilla har väldigt tydligt för sig vad det är för slags man och relation hon är ute efter, och något hon prioriterar högt är den fysiska attraktionen.

– En kärlek kan ju växa fram men det hjälper väldigt mycket om den fysiska attraktionen finns från början. För då kan man ju bli blixtkär och jag vill bli blixtkär. Jag tycker om det här romantiska, så den här wow-känslan vill jag ska vara där, säger hon.

Annons

Men hon värderar också snällhet väldigt högt.

– Sen är jag också väldigt attraherad av någon som är snäll och varmhjärtad. Jag vill inte ha någon som är ogenerös och egoistisk, det är det sista jag vill ha. Det finns ju sånna som bara tänker på sig själva och det är ju helt ointressant för mig, säger hon bestämt.

Så ser Gunillas kärleksliv ut

Och när det kommer till Gunillas mål att vara gift inom två år så är hon på god väg. Tv-profilen har nämligen varit på en hel del dejter den senaste tiden, och det verkar faktiskt finnas några stycken som har lyckats imponera på henne.

– Jag har haft tre dejter den här veckan och så har jag en ny ikväll. Och jag tycker det är roligt för jag har fått så mycket presenter och blommor. Det är ju riktiga gentlemen som vet hur man ska uppvakta en kvinna som ens får bjuda ut mig. Det är ju inga skitstövlar, för de är jag ju inte intresserade av, säger hon.

Hon fortsätter:

– Min kompis säger att "det här är ju ett heltidsarbete" och att jag inte kan hålla på med det, men då säger jag att jag måste ju ta igen förlorad tid. Den förlorade tiden då jag inte dejtade någon.

Annons