LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunhild Stordalen visar upp bebislyckan – nu berättar hon om glädjen: ”Välkomnar...”

27 okt, 2022 
Gunhild Stordalen
För tre år sedan separerade Petter Stordalen och Gunhild Stordalen.
Idag lever han tillsammans med den svenska Märta Elander Wistén.
Nu visar Gunhild plötsligt upp den stora glädjen.
Annons
Allt om Petter StordalenBrand logo
Allt om Petter Stordalen

Den norske hotellmagnaten Petter Stordalen, 59, var under nio år gift med Gunhild Stordalen, 43. Men under hösten 2019 valde paret att gå skilda vägar.

Petter är en mycket välkänd entreprenör som äger upp emot 200 hotell – därav blev läkaren Gunhild även hon ett känt namn under deras 14 år långa förhållande.

– Det känns konstigt att lämna information om något så privat, men för att undvika rykten och spekulationer väljer vi att vara öppen om att vi från mitten av november kommer att flytta isär, sa paret i ett gemensamt uttalande då.

Gunhild berättar om beslutet att inte bli mamma

Petter och Gunhild fick aldrig några gemensamma barn under äktenskapet. Sanningen är den att hon redan som 17-åring bestämde sig för att hon inte ville bli mamma i framtiden.

Annons

I en tidigare intervju med Dagbladet berättade hon att hon med största sannolikhet hade känt sig som en misslyckad mamma för att hon själv har så höga ambitioner i livet.

Vidare i intervjun förklarar hon att sin egen uppväxt låg till grund för beslutet. Hennes mamma var nämligen den som fick dra det stora lasset med barnen, när hennes pappa njöt av naturen på egen hand. Han hade ett stort behov av egen tid förklarar hon.

– Hon jonglerade med tre barn och arbete, och hon var helt utmattad. Jag minns från att jag var åtta eller nio år till 14-15 att hon grät i soffan vid högtider för att hon var så trött, säger Gunhild till tidningen.

Petter har däremot tre barn från en tidigare relation.

Nu visar Gunhild Stordalen upp den stora lyckan

Tre år har gått sedan Petter och Gunhild tog ut skilsmässa och idag lever han tillsammans med den svenska före detta elitryttaren Märta Elander Wistén, 32.

Men så vitt vi vet lever Gunhild fortfarande som singel – hon har åtminstone inte delat med sig av någon ny romans.

Nu visar Gunhild upp en stor lycka på hennes Instagram. Det är nämligen hennes bästa vännina som fått barn.

Välkomnar en ny hjälte till världen, förhoppningsvis en liten ”jag ska rädda världen-hjälte” (jag ska jobba hårt för att det ska bli så) Ett stort grattis till den bästa mamman och den bästa vännen” skriver Gunhild under en bild på Gunhild själv, den nyblivna mamman och den nyfödda bebisen.

Stort grattis önskar vi på Hänt!

FOTO: Anders Wiklund/TT

Annons