LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunhild Stordalens nya glädjebesked – skaffar hunden Monty

28 okt, 2020 
Gunhild Stordalen
Gunhild Stordalen har gått igenom mycket sedan skilsmässan från ex-maken Petter Stordalen.
Nyligen sa hon hej då till den älskade hunden Haiduk, som hon tagit hand om sedan i mars.
Men nu kommer glädjande nyheter för den norska miljökämpen.
”Vissa saker är bara ödet”, skriver Gunhild på Instagram.
Annons
Allt om Gunhild StordalenBrand logo
Allt om Gunhild Stordalen

SGunhild Stordalen, 41, och hotelljätten Petter Stordalen, 57, chockade många när de under förra året berättade att de valt att gå skilda vägar. Kärlekssagan mellan dem inleddes 2006 och fyra år senare ringde bröllopsklockorna för paret.

Under åren tillsammans framstod de som ett riktigt superpar. De fanns alltid vid varandras sida, speciellt under den tid då Gunhild kämpat mot den ovanliga och allvarliga sjukdomen systemisk skleros, som hon diagnosticerades med för sex år sedan.

Men trots att de inte är man och hustru längre har de idag en fin relation där de fortfarande stöttar och respekterar varandra. Gunhild är glad för hans skull och hon har tidigare uttalat sig om ex-makens nya flickvän. Hon som fångat hans hjärta är ingen mindre än den svenska före detta elitryttaren Märta Elander Wistén, 30.

– Jag är glad att Petter funnit kärleken igen, det förtjänar han. Petter och jag är för alltid goda vänner och jag önskar dem allt gott, sa hon då till norska VG.

Annons

Jobbiga avskedet från hunden Haiduk

Relationen till Petter är dock inte den enda som Gunhild håller kär. Sedan i mars har hon nämligen haft hunden Haiduk hos sig - en great dane hund som egentligen är hennes vän Anjas.

Men ibland har det roliga ett slut och nyligen var Gunhild tvungen att lämna tillbaka Haiduk till hans riktiga ägare. Det avskedet blev väldigt känsligt för henne.

”Planen var alltid att ge tillbaka den här killen till hans ägare. Men jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle vara så svårt att släppa tag om Haiduk. Nu är han borta, men hans tassavtryck på mitt hjärta kommer finnas kvar för alltid..”, skrev hon då på Instagram.

Även hennes följare tyckte att avskedet från Haiduk var jobbigt då de sett hur mycket han betytt för henne under den senaste tiden. Men nu kan både Gunhild och hennes följare pusta ut för nu kommer hon med de glädjande nyheterna att hon ska skaffa en egen liten hund.

Gunhild Stordalen
Gunhild Stordalen med hunden Monty.

Gunhild Stordalen skaffar en egen hund

Monty, som hunden heter, kommer alltså flytta hem till Gunhild så fort han blivit lite större. Och på filmen som Gunhild nu lagt upp på Instagram ser han minst sagt ut att trivas med sin framtida matte. Även Gunhild verkar överlycklig över hennes nya familjemedlem och oftast kan ett avslut faktiskt vara början på något minst lika bra.

”Vissa saker är bara ödet. När lilla Mr. Monty blir stor kommer han att flytta in hos mig. Så glad!”, skriver hon nu på Instagram.

FOTO: Instagram, BARDELL ANDREAS/Aftonbladet/TT

Annons