LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Följarnas frågor till Gunhild Stordalen efter bilden med Javad

12 jan, 2021 
Gunhild Stordalen
Gunhild Stordalen har hållit låg profil kring kärlekslivet sedan skilsmässan från Petter Stordalen.
Men nu syns hon i manligt sällskap.
”Är det din pojkvän”, frågar en följare.
Annons
Allt om Gunhild StordalenBrand logo
Allt om Gunhild Stordalen

Gunhild Stordalen, 41, och Petter Stordalen, 57, inledde sin kärlekssaga 2006, och fyra år senare klingade bröllopsklockorna för paret.

Under åren tillsammans framstod de som ett riktigt superpar. De fanns alltid vid varandras sida, och kärleken dem emellan visade sig starkare än någonsin när Gunhild drabbades av den ovanliga och allvarliga sjukdomen diffus kutan systemisk skleros.

Paret har varit öppna med sjukdomskampen och delade med sig av uppdateringar och bilder kring Gunhilds behandling. Petter var och är än idag väldigt stöttande mot sin dåvarande hustru.

Uppbrottet från Petter Stordalen

Med tanke på hur nära de verkade stå varandra kom det därför som en chock för många när de förra året meddelade att de, efter nio år som gifta, valt att gå skilda vägar. I ett gemensamt uttalande förklarade Gunhild och Petter att beslutet var gemensamt och att de fortsatt är bästa vänner och varandras supportrar.

Annons

Paret har hållit vad de lovat och fortsatt stötta varandra, men också valt att gå vidare i sina liv. Nyligen avslöjade han dock att han funnit en ny kärlek. I det här fallet i den svenska före detta elitryttaren Märta Elander Wistén, 30.

Kring Gunhilds kärleksliv och dejtande har det däremot varit väldigt tyst. Men hon har inte varit ensam i dessa pandemi-tider, hon har nämligen haft sällskap av hunden Haiduk hos sig - en great dane hund som egentligen är hennes vän Anjas.

Men i slutet av sommaren nåddes Gunhild av det tråkiga beskedet att Haiduk skulle återlämnas till sin ägare.

”Planen var alltid att ge tillbaka den här killen till hans ägare. Men jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle vara så svårt att släppa tag om Haiduk. Nu är han borta, men hans tassavtryck på mitt hjärta kommer finnas kvar för alltid..”, skrev hon då om hunden.

Annons

Gunhilds nya avslöjande om kärleken

Efter regn kommer solsken, som tur är. För i höstas stod det nämligen klart att Gunhild skulle få sällskap igen, i form av den lilla hundvalpen Monty.

Med tanke på Gunhilds stora hjärta för hundar är det nog många följare som undrat över när hon skulle hitta kärleken igen. Men efter hennes senaste inlägg på Instagram fick följarna äntligen en hint om hur det står till på kärleksfronten. Det är nämligen en mystisk man som lagar mat med henne kvällen till ära.

Gunhilds följare är nu super-nyfikna på vem den nya mannen i hennes liv kan vara.

”Är det kärlek....?”, undrar en.

”Väldigt snygg pojkvän, och massa hälsosam mat”, skriver en annan som antar att de är ihop.

Mannen, som heter Javad Mushtaq, är även taggad i bilden och av allt att döma verkar duon umgås ganska flitigt då han nyligen lagt upp en bild med Gunhild på hans Instagramkonto. Duon var då ute och vandrade i norska Tromsö.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons