LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunhild Stordalens drag efter Petter Stordalens avslöjande

14 jul, 2020 
Petter Stordalen har hittat en ny kärlek efter uppbrottet från Gunhild Stordalen.
Men exfrun verkar må bättre än någonsin.
Nu visar hon upp nya bilder härliga bilder från sin semester där hon umgåtts med både vänner och gudbarn.
Annons

Allt om Petter StordalenBrand logo
Allt om Petter Stordalen

Paret har varit öppna med sjukdomskampen och delade med sig av uppdateringar och bilder kring Gunhilds behandling.

Med tanke på hur nära de verkade stå varandra kom det därför som en chock för många när de förra året meddelade att de, efter nio år som gifta, valt att gå skilda vägar. I ett gemensamt uttalande förklarade Gunhild och Petter att beslutet var gemensamt och att de fortsatt är bästa vänner och varandras supportrar.

Allt om Gunhild StordalenBrand logo
Allt om Gunhild Stordalen

Paret har hållit vad de lovat och fortsatt stötta varandra, men också valt att gå vidare i sina liv. Nyligen avslöjade också Petter Stordalen att han funnit en ny kärlek. I det här fallet i den svenska före detta elitryttaren Märta Elander Wistén, 30.

Märta ska ha kommit till Oslo, innan allt stängdes ner på grund av coronaviruset, och enligt Petter blev det en möjlighet för de två att komma varandra närmare. De har känt varandra sedan en tid, men det var efter nyår som relationen började utveckla sig till kärlek.

Annons

– Vi har det helt fantastiskt tillsammans, säger Petter Stordalen till VG.

Gunhilds besked efter Petter Stordalens relationsavslöjande

Gunhild Stordalen valde i samband med avslöjandet att kommentera sin exmakes nya relation.

– Jag är glad att Petter funnit kärleken igen, det förtjänar han. Petter och jag är för alltid goda vänner och jag önskar dem allt gott, säger hon till VG och berättar att hon ännu inte hunnit träffa Märta.

Samtidigt som Petter valt att gå ut med namnet på sin nya flickvän har Gunhild valt en annan väg. I hennes senaste uppdatering på Instagram berättar hon att hon är på semester.

Att döma av bilderna hon lagt ut på sina instastory verkar hon också stormtrivas med lugnet som ledigheten innebär. Gunhild är i dagarna i norska Kristianstad där hon passar på att umgås med sina gudbarn. På bilderna syns hon hänga med de små i en sommarstuga.

Tidigare i juli passade hon också på att ha en helkväll med sina vänner.

”När kramar äntligen är tillåtet igen, men fortfarande lite läskigt… Tjejkväll med mitt gamla gäng från skolan”, skriver Gunhild Stordalen till en bild där hon och kompisarna ler brett in i kameran.

FOTO: TT 

Annons