LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Okända sprickan mellan Gunde Svan och svärsonen avslöjad: "Lite avvaktande"

28 dec, 2023 
GUNDE SVAN, JULIA SVAN, LUDVIG SVAN
Gunde Svans dotter Julia Svan gifte sig med sin kärlek Ludvig i somras – sedan dess är han Ludvig Svan.
Nu berättar Ludvig att svärfar Gunde inte direkt jublade när han fick veta vem som hade fångat dotterns hjärta.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunde Svans son Ferry svarar på frågan alla undrar över: ”Det är faktiskt sant”Brand logo
Gunde Svans son Ferry svarar på frågan alla undrar över: ”Det är faktiskt sant”

Skidlegenden Gunde Svan, 61, är pappa till två barn – sonen Ferry, 27, och dottern Julia, 30. Dessa två har han tillsammans med hustrun Marie, 60, som han varit gift med sedan 1990.

Dottern Julia har funnit kärleken i skidreportern Ludvig och när de gifte sig i somras så valde det nygifta paret att ta Julias efternamn. Ludvig Holmberg blev då plötsligt Ludvig Svan och sedan dess har det varit förvirring i skidvärlden. Många har undrat om han och Gunde är släkt, men det är ju alltså en ingift släkting.

Gunde Svan har tidigare uttalat sig om svärsonens namnbyte och att tittarna säkert lägger märke till det.

– Det kan nog hända, men det har han gjort sig förtjänt av. Han gör det jättebra. Och vi ska lära honom allt vi kan, sa Gunde till Expressen.

Annons

Ludvig Svan om okända sprickan: ”Gunde jublade inte”

Även om Ludvig kommit väldigt bra in i familjen nu så kanske det inte varit så hela tiden. I en ny intervju med Expressen får han frågan om han och Gunde är olika.

– Absolut. Och det var väldigt nervöst i början, säger Ludvig.

Han fortsätter berätta om hur han tror att Gunde såg på honom till en början.

– Jag tror inte att han jublade direkt när Julia hade träffat en kille som nummer 1: Var stockholmare, nummer 2: Var journalist. Han var säkert lite avvaktande till mig i början. Men jag känner verkligen att jag har vunnit hans respekt när han har insett att vi faktiskt är ganska lika på många punkter, att vi går in väldigt hårt i saker vi gör. Även om det är svårt att gå in lika hårt som honom.

Gunde Svans hyllning till Ludvig på bröllopet

Julia och Ludvig gifte sig i somras och bröllopet gick av stapeln på ett slott utanför Stockholm. Det var inte särskilt billigt men det var inget som stoppade Ludvig och Julia.

– Det finns väl någon gammal tradition som säger att brudens far ska betala för bröllopet… Nej men det gjorde vi själva. Det är 2023, förklarar han för Expressen.

Annons