Gunde Svan och Agneta Sjödin tillbaka med Fångarna på fortet

Gunde Svan och Agneta Sjödin tillbaka med Fångarna på fortet
Det är dags för Agneta Sjödin och Gunde Svan att återvända till Fångarna på fortet för 30:e året i rad.
Nu berättar de om deras känslor inför årets säsong.
– Helt ofattbart, säger Gunde.
Annons

Snart är det dags för Fångarna på fortet att dra igång ännu ett år, och som vanligt är det de folkkära Agneta Sjödin och Gunde Svan som tillsammans med Madam Fouras kommer leda alla tävlingslystna deltagare i programmet. Nu berättar programledarna om sina känslor inför årets säsong, och avslöjar vad vi som tittare kan förvänta oss där hemma i tv-soffan.

Årets tävlande

Programmet där svenska kändisar visar vad de går för i spännande tävlingsmoment är tillbaka, och som vanligt vet man aldrig vad man kan vänta sig för slags tävlingar. Det kan vara allt ifrån att hämta nycklar bland slingrande ormar till att balansera på en lina högt upp i luften, och som tittare är pulsen hög.

Annons

Det är alltifrån idrottsmän till bloggare som kommer till Fort Boyard varje år för att ta hem vinsten, och även i år är bredden stor bland deltagarna. Bland de tävlande i år finns bland annat sångfågeln och programledaren Lotta Engberg, den hårda idrottsmannen Börje Salming och komikern Keyyo. Även sångaren Ben Mitkus och fotbollsspelaren Thomas Ravelli kommer vara med och fightas.

Annons

Programmet fyller 30 år

Men utöver alla unika deltagare är det något ännu mer som gör det här året lite extra speciellt. Det populära programmet fyller nämligen 30 år. Nu berättar Gunde om sina känslor inför tiden på Fort Boyard. 

– Det är helt ofattbart att det gått 30 år sedan Fångarna på fortet startade. Tiden har flugit förbi och jag och Agneta har samlat på oss härliga minnen tillsammans med alla tävlande, säger skidåkaren.

Han fortsätter med att avslöja att vi kan förvänta oss samma slags kämparglöd och nivå i årets säsong som tidigare år.

– Den här säsongen innehåller samma glädje, envishet och mod som den säsong som sändes 1990.

Annons

Även Agneta minns tiden på fortet som väldigt fin.

– Jag är så tacksam för alla år jag och Gunde har fått åka till Fort Boyard. Vi har haft så galet kul och det är så många oförglömliga minnen. Vi har träffat fantastiska deltagare och fått jobba med underbara franska kollegor – flera av dem har varit med sedan starten, säger hon.

Dagen till ära kommer  TV4 bjuda på ett jubileumsavsnitt med många härliga tillbakablickar för tiden som har varit. Och någon som ser fram emot att se det unika avsnittet är programledaren själv. 

– Det ska bli riktigt kul att få luta sig tillbaka i soffan och minnas tillbaka. Så mycket härligt vi har varit med om. Det ska bli kul att få dela det med tittarna!, säger Agneta.

FOTO: Olle Sporrong / TT, Gustav Hallén/TV4

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…