Gravida Sanna Bråding avslöjar könet: ”Det blir en…”

Gravida Sanna Bråding avslöjar könet: ”Det blir en…”

Sanna Bråding går i väntans tider och ska snart bli mamma igen. Nu avslöjar radioprofilen könet på den kommande bebisen.

Snart får Sanna Brådings, 36, son Kane-Lee, 2, ett litet syskon. Radioprofilen och programledaren är gravid tillsammans med ex-pojkvännen Mbumba”British ” Masas, 39. Ex-paret är dock separerade och Sanna Bråding har tidigare berättat på sin Youtube-kanal att den nya graviditeten var oplanerad. Den kommande bebisen ska ha kommit till under ett möte med “British”.

I sin blogg berättar Sanna Bråding att hon nu har gått in i vecka 39 av graviditeten:

”Jag vägde mig imorse och hade nu gått upp 11 kg. Jag gick upp 12 kg med Kane-Lee, så det känns som att jag är nära målet nu och att graviditeterna följs åt ganska bra”, skriver hon i ett inlägg.

LÄS MER: Sanna Bråding: “Jag har gjort fem aborter”

Programledaren väljer också att avslöja könet på den kommande bebisen. I bloggen skriver Sanna Bråding att hon väntar en liten pojke:

”Nu är det officiellt, Kane-Lee ska få en LILLEBROR!!!!”, skriver hon och fortsätter:

”Och nu vet ni också att det är ännu en liten pojke som ligger där inne i magen och väntar på att få komma ut till sin storebror. Så fint! Han är såå välkommen till oss. Jag och mina små musketörer.”

LÄS MER: Sanna Bråding avslöjar vem pappan är

Sanna Bråding skriver att hon är redo för förlossningen och att hon hoppas att också bebisen snart ska vara redo att komma ut. Barnet är beräknat att födas den 29 januari och i så fall har programledaren bara en veckas väntan kvar:

”Spännande är det. När som helst kan han bestämma sig för att komma ut till oss. Håll tummarna för att det snart är dags och att allt går superbra!!!”, skriver hon.

Sanna Bråding och Mbumba”British ” Masas träffades för elva år sedan, men är i dag inte längre ett par. De har sedan tidigare sonen Kane-Lee tillsammans.

LÄS OCKSÅ: Gravida Sanna Bråding kollapsade: ”Det högg till i magen”

FOTO: Stella

FRÅN FÖRSTASIDAN