Gravida Kenzas beslut: ”Dags att börja tänka”

Kenza Zouiten Subosic beslut - måste ta det mer lugnt.
Kenza Zouiten Subosic har bara några veckor kvar av graviditeten. På grund av sitt mående de senaste dagarna har bloggaren nu tagit ett nytt beslut.
Annons

Kenza Zouiten Subosic, 27, och hennes kärlek Aleksandar ”Aleks” Subosic, 34, väntar sitt första barn. Det avslöjade dem under en resa till Maldiverna under nyår. Då skrev också Kenza att hon och Aleks inte visste om de kunde skaffa barn men att de aldrig gav upp drömmen om det.

Annons

Paret hade försökt bli gravida under en längre tid och fick till slut ta till IVF. Men precis innan det tredje IVF-försöket blev Kenza gravid naturligt.

Både via bloggen och sin Youtube-kanal delar Kenza med sig om sin vardag och allt om graviditeten, vecka för vecka.

Denna vecka går hon in i vecka 31 av graviditeten och i ett nytt inlägg på bloggen beskriver hon hur helgen varit – och det verkar ha varit mycket upp och ner.

Annons

Den framgångsrika bloggaren inleder med att förklara varför hon varit dålig med att ta bilder under helgen som gått.

”skyller på att jag inte alls mått bra (förkyld och ont i kroppen) och har behövt vila väldigt mycket”, skriver Kenza på bloggen.

”Superont i magen”

Kenza menar att hon under helgen insett att hon helt enkelt inte klarar av samma tempo som tidigare, men att det inte är särskilt konstigt med tanke på att hon bär på en ganska stor bebis i magen just nu. Därför har hon tagit ett rimligt beslut.

”Det är dags att börja tänka på det, lyssna på kroppen och sakta ner lite. I nästa veckas graviduppdatering ska jag skriva lite om hur jag planerar att lägga upp min mammaledighet.”, skriver Kenza.

Under lördagen var Kenza och bulan på en födelsedagsfest, vilket hon menar var väldigt kul – men samtidigt var det inte heller en dans på rosor riktigt.

” Jag fick dock superont i magen efter maten (och ont i ryggen. tur att jag hade med mig sneakers så jag kunde dansa!) och fick sitta ner rätt mycket, men det var kul ändå.”, skriver Kenza i blogginlägget och fortsätter:

Annons

”Så orättvist att man som spiknykter och gravid vaknar upp BAKIS?! Jag mådde typ sämre än Aleks haha”

Kenza skriver dessutom att smärtorna under söndagen gjorde att hon fick stanna i soffan hela kvällen.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…