Gravida Kenza Zouitens familjebeslut – innan barnets födsel

Kenza Zouiten berättar att hon och Aleksandar Subosic kommer försöka skaffa barn så fort som möjligt efter förlossningen.
Kenza Zouiten vet om att hon kommer hamna i klimakteriet i förtid. Därför har hon och maken Aleksandar Subosic börjat planera nästa graviditet redan nu.
Annons

Den 2 juni beräknas bloggaren Kenza Zoutien Subosic, 27, och kärleken Aleksandar ”Aleks” Subosic, 34, bli föräldrar för första gången. Graviditeten avslöjade de under en reda till Maldiverna under nyår, och förklarade samtidigt att de kämpat länge för att bli med barn.

Paret hann gå igenom två IVF-behandlingar och skulle precis påbörja det tredje IVF-försöket när Kenza blev gravid på naturlig väg. Lyckan var total.

Annons

”Aleks och jag är upp till månen exalterade, så så glada och mest av allt TACKSAMMA att äntligen få berätta för er att vi väntar en liten mirakelbebis som anländer i början av sommaren, om allt går bra. Ord kan inte förklara hur mycket kärlek vi känner för den lilla redan”, skrev Kenza när hon avslöjade graviditeten på Instagram.

Annons

När den stora nyheten väl var ute började Kenza med jämna mellanrum dela med sig av sin graviditet på sin blogg, sina sociala medier och sin Youtube-kanal. Bland annat har hon berättat att det är en liten pojke som ligger i magen, och tankarna på barnnamn.

Kenza: då skaffar vi barn igen

I senaste videon på Youtube svarar Kenza Zouiten på frågor om graviditeten, som skickats in av hennes följare.

”Kommer du försöka bli gravid igen så fort som möjligt?”, frågar en.

Kenza förklarar att hon fått en diagnos som innebär att hon kommer hamna i klimakteriet i förtid, vilket har fått henne att inse att hon måste agera snabbt om en andra graviditet ska bli möjlig. Därför har hon och Aleks tagit ett beslut om nästa graviditet redan nu.

– Vi vet att jag inte har mycket tid kvar. Vi vet inte exakt när jag kommer komma in i klimakteriet, men vi vet att det är snart – inom bara några år. Så ja, vi kommer försöka bli med barn ganska snart. Så fort som möjligt, säger Kenza i Youtube-videon.

Annons

Allting beror på hur Kenza kommer att må efter förlossningen. Men så fort allting känns bra är de båda ivriga att skaffa ett barn till. De vet om att det är bråttom.

– Som vi ser det just nu, här och nu, är att vi kommer försöka bli gravida igen så snart vi kan. För vi har ingen aning om jag kan bli med barn på naturlig väg, eller om vi måste göra IVF igen, eller om det kommer funka över huvud taget. Men vi vet att vi vill ha fler barn, säger Kenza.

Hon fortsätter:

– Vi vill ha tre eller fyra barn. Vi är självklart superglada och välsignade över att vi ens får ett, såklart, och vi kommer alltid vara otroligt tacksamma för det. Men vi får se hur vi mår efter att denna lilla bebisen kommer. Just nu känner vi att ”okej, vi kan inte vänta 2-3 år, som många andra kan när de vill ha 2-3 år mellan sina barn”. Men vi känner att vi måste ”get down to business” igen.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…