Gravida Kenza Zouiten Subosics svåra bakslag – Ivyrevel går i konkurs

Kenza Zouiten

Influencern Kenza Zouitens Subosic klädbolag Ivyrevel går i konkurs.
Nu berättar hon själv om sorgen.
”Vi var helt enkelt inte starka nog att att ta oss igenom våra ekonomiska problem”, skriver hon på Instagram story.
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”
Slå på ljud

Det har gått drygt ett år sedan influencern Kenza Zouiten Subosics, 29, tillsammans med sin make Aleks Subosic fick sitt första barn, sonen Nikola. Paret hade då kämpat för att bli gravida under en längre period och var överlyckliga när de äntligen såg ett plus på stickan. Men nu väntar paret ännu ett mirakel. Det var i början av hösten som bloggerskan berättade om det fantastiska beskedet.

”Din mamma, pappa och storebror väntar alla på dig! Vår lilla familj växer!”, skrev hon då under en bild på lilla familjen på Instagram.

Men 2020 har inte bara varit en pikrak väg uppåt för Kenza Zouiten Subosic utan precis som många andra har hon också stött på motgångar.

Svåra krisen i företaget

Pandemin har nämligen slagit hårt mot hennes klädföretag Ivyrevel och i våras försattes modeföretaget i en svår ekonomisk kris. För att kunna rädda företaget gick bolaget genom en rekonstruktion i april. Företaget hade då stora skulder och kunde inte betala ut löner till de anställda.

Men trots de åtgärder som bolaget gjorde lyckades man inte vända motgången och nu ansöker de om konkurs. Något som Kenza Zouiten Subosic bekräftar i ett sms till Aftonbladet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kenzas egna ord om stora bakslaget

I ett inlägg på sin Instagram story valde influencern själv att berätta om konkursen, för sina 1,8 miljoner följare.

”Vi behövde ta farväl av vårt bolag Ivyrevel som vi jobbat så hårt med sedan 2012. Vi var helt enkelt inte starka nog att att ta oss igenom våra ekonomiska problem under pandemin, så i går skickade vi in papprena”, skrev hon då och fortsatte sedan:

”Det var varit så svårt att inse och acceptera att vi inte kunde rädda vårt bolag, för att det var inte bara upp till oss, men jag vägrar se det som ett misslyckande, utan mer som en lärdom och något jag kommer att ha med mig i framtiden”.

Förutom Kenza Zouiten Subosic satt också vd:n Gustav Springfeldt i styrelsen. Även Kenza Zouiten Subosics make Aleksandar Subosic och hans bror Dejan Subosic ingick även dem i styrelsen.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

LÄS OCKSÅ: Ellinor Bjurström stöttas efter erkännandet om tuffa tiden

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejberts nya ord om dottern Wilda efter kritiken från följarna

FRÅN FÖRSTASIDAN