TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Gravida Jessica Almenäs stora kärleksoro: "Overkligt"

20 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Jessica Almenäs och pojkvännen Patrik Fahlgren flyttar ihop. Men att byta långdistansförhållande mot samboliv oroar också tv-profilen. "Det är lite svårt att anpassa sig", skriver hon i sin blogg.
Annons

Gravida Jessica Almenäs, 41, ska snart bli mamma. Tillsammans med pojkvännen Patrik Fahlgren, 31, väntar hon en liten pojke. Patrik, som är handbollsspelare på elitnivå, har fram tills nu bott i Kassel i Tyskland där han spelat i Bundesliga samtidigt som Jessica har bott i Stockholm.

Men nu är distansförhållandet över. Patrik har nämligen packat ihop sina saker och flyttat hem till Sverige, för att vara med kärleken. Nu har han och Jessica flyttat ihop.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Nu är han äntligen hemma – för gott. Känns lite overkligt att han faktiskt bor här i min (ja, eller VÅR numera) lägenhet”, skriver hon i sin blogg.

Men trots glädjen är Jessica Almenäs också lite orolig över det nya samlivet. Programledaren har bott ensam i flera år och tycker att det är svårt att ställa om och plötsligt dela sitt hem med någon annan.

”Det är lite svårt att anpassa sig till att inte bestämma själv över sin tid och sitt hem… Men det går nog ganska snabbt att vänja sig”, skriver hon i bloggen.

Jessica och Patrik träffades hösten 2015, men upptäckte först nyligen att de faktiskt är släkt med varandra långt tillbaka. Men tv-profilen är helt lugn med att vara gravid med sin egen släkting.

”Jag känner mig helt trygg på att det är helt lagligt och ofarligt att vara ihop med sin släkting i nionde generation, så vi behöver inte göra slut på grund av detta. Men ganska sjukt är det ändå!”, skrev hon då på bloggen.

Foto: IBL

Annons