Gravida Ellen Bergströms glädjebesked efter oron

Gravida Ellen Bergströms lättnad
Gravida Ellen Bergström har tidigare berättat om sin stora oro under graviditeten.
Nu har skådespelaren fått ett lättande besked och på Instagram delar hon med sig av nyheten.
”Fick svar på blodproven”, skriver Ellen.
Annons

I början av oktober avslöjade skådespelaren Ellen Bergström, 29, och Bachelor-profilen Niclas Lij, 34, att de efter två år tillsammans nu väntar barn ihop. Den glädjande nyheten delade Ellen med sig av på Instagram, där hon genom en rebus visade att hon är gravid. På bilden satt Ellen på en explosion – Ellen på smällen, helt enkelt.

Annons

Kort därpå bekräftade hon även för Expressen att paret väntar tillökning och att hon var i vecka 14 när nyheten kom ut.

– Det känns jättekul. Men jag visste ju inte hur jobbigt det var att vara gravid med alla hormoner och dylikt, sa Ellen Bergström då till tidningen.

Annons

Oron för graviditeten

Ellen Bergström har ärligt delat med sig av sina känslor om graviditeten – och framför allt om sin stora oro. På sin Instagram story talade hon ut om varför hon valt att gå ut med graviditeten så pass tidigt.

– Många andra brukar gå ut mycket senare, men jag kände att för mig kändes det mer skönt att gå ut med det nu. För om jag hade väntat är det som om att jag tror att någonting ska hända och jag hade ju varit jätteorolig över att nånting ska hända. Och jag har mått psykiskt dåligt och varit väldigt ledsen och så, sa hon i sin Instagram story.

Ellen berättade vidare att hennes syster drabbades av ett sent missfall, något som har gjort henne ännu mer orolig under sin egna graviditet.

– Jag och min syster är jättenära varandra verkligen, så det är klart att jag är både jätteglad, men jag är också livrädd. Men vi var på ultraljud idag och allting sig bra ut och när jag sig att hjärtat slog … alltså jag bara ”tack”. Allting är bara väldigt nytt allting och jag har haft jättemycket hormoner, alltså wow, sa Ellen på Instagram.

Har fått lättande besked

Nu har ytterligare ett positivt besked angående graviditeten fått Ellen Bergströms oro att minska. Det en lättad skådespelare som delar med sig av nyheten att hon inte lider av gravidhepatos, vilket är störningar i leverfunktionen under graviditet som kan orsaka svår klåda.

Annons

”Fick svar på blodroven, allt såg normalt ut. Har inte hepatos!”, skriver Ellen Bergström på sin Instagram story.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…