Ellen Bergström om förändringen under graviditeten

Niclas Lij och Ellen Bergström
Ellen Bergström och Niclas Lij blir föräldrar i vår.
Nu berättar skådespelaren hur graviditeten har förändrat henne.
– Jag kan knappt ta 3 steg i en trapp, skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Annons

Skådespelaren Ellen Bergström, 29, och Bachlor-profilen Niclas Lij, 34, har varit tillsammans i två år. I podcasten Vad har Hänt? berättade Niclas tidigare i år om vad det var han föll för hos flickvännen.

Annons

– Det var som två magneter som drogs till varandra och sedan den kvällen, det var den 17 november, då har vi i hängt i princip varje dag. Det var inget snack om, ska vi träffas ska vi inte träffas, båda var bara så: fuck spelet, du och jag, vi ska ses, sa Niclas Lij i podden.

Annons

Ellen Bergström och Niclas Lijs gravidlycka

Niclas och Ellen är numera sambor och tidigare i oktober avslöjade paret att de nu tagit relationen till nästa nivå – de ska nämligen bli föräldrar för första gången. Ellen Bergström valde att berätta den glädjande nyheten på ett lite annorlunda sätt – nämligen genom en rebus på Instagram.

På bilden sitter Ellen på toppen av en stor eldslåga – och många följare var snabba med att lösa rebusen:

”På smällen?”, skrev en person i en kommentar.

Strax därefter bekräftade Ellen Bergström att hon och Niclas Lij är gravida. För Expressen berättade skådespelaren samtidigt att hon inte har mått så bra den senaste tiden.

– Jag har spytt varje dag i princip. I kanske fyra veckor. Men det har mest varit på morgonen, så det är inte som för de som spyr hela dagarna och inte kan äta, sa hon till tidningen.

View this post on Instagram

Rebus… 🙈❤️

A post shared by Ellen Bergström (@ellenbergstrom) on

Nya orden om måendet under graviditeten

I ett inlägg på Instagram kommer Ellen Bergström nu med ett glädjande besked till följarna: hon har äntligen börjat må bättre.

Annons

”Går in i vecka 15 imorgon. Löjligt stolt över magen, haha. Nu verkar också det värsta illamåendet gått över (om jag inte stressar)”, skriver hon i inlägget.

Ellen berättar vidare att hon numera är mycket känsligare för mjölksyra samt att hon lätt blir andfådd.

”Jag kan knappt ta 3 steg i en trapp utan att behöva stanna och kippa efter andan”, skriver Ellen Bergström och fortsätter sedan:

”Sen har jag blivit huslig också, vill baka bröd och sånt, mysa ner mig. Njuta av livets goda liksom. Förut var jag lite mer: ”Vad ska vi göra nu? Sitta still och chilla?? Neeej, vi hittar på nåt!! Kom igen”. Nu ba: ”ahhhh, vad mysigt att bara vara här i stunden””.

Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…