TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gravida Elena Belle visar upp magen: "Jag och min bebis"

29 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Elena Belle har hittills inte velat visa upp sin gravidmage för världen. Men på nytagna bilder på Instagram väljer Hollywoodfrun nu att omfamna sin nya kropp. ”Jag och min bebis Luna", skriver tv-profilen till sitt foto.
Annons

Svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 31, tidigare Natacha Peyre, är gravid med sitt första barn tillsammans med maken Michael Theanne, 41. Barnet, som är en flicka, ska få namnet Luna.

I slutet av april valde Elena Belle att för första gången, och exklusivt för Hänt, visa upp sin gravidmage på bild. Då berättade Hollywoodfrun också att hon tycker att det är tufft att se sin mage växa och att hon därför bara lägger ut gamla bilder på sig själv med platt mage på Instagram just nu.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag gillar inte alls att kroppen förändras utseendemässigt. Alla jag känner är singlar och snygga, och så sitter man hemma tjock och kan inte göra så mycket, sa hon då.

Men nu visar Elena Belle för första gången upp sin växande mage för alla. På Instagram har tv-profilen nu publicerat sin första gravidbild där den lilla babybulan syns.

”Jag och min bebis Luna”, skriver Hollywoodfrun till bilden och hashtaggar också #gravid och #gravidi22veckan.

Annons

https://www.instagram.com/p/BUhpO-_Do_y/?taken-by=officialelenabelle&hl=sv

Elena Belle har också sedan tidigare redan ett eget Instagramkonto åt sin kommande dotter. På @lunabelletheanne uppdaterar Hollywoodfrun å bebisens vägnar inför förlossningen.

“Mamma är gravid med mig”, skriver hon på bebisens konto, där hon också publicerat bilder på sin växande bula.

https://www.instagram.com/p/BUBalTfFi3v/?taken-by=lunabelletheanne&hl=sv

Foto: Instagram IBL

Annons