Gravida Elena Belle visar upp magen: "Jag och min bebis"

Elena Belle har hittills inte velat visa upp sin gravidmage för världen. Men på nytagna bilder på Instagram väljer Hollywoodfrun nu att omfamna sin nya kropp. ”Jag och min bebis Luna", skriver tv-profilen till sitt foto.

Svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 31, tidigare Natacha Peyre, är gravid med sitt första barn tillsammans med maken Michael Theanne, 41. Barnet, som är en flicka, ska få namnet Luna.

I slutet av april valde Elena Belle att för första gången, och exklusivt för Hänt, visa upp sin gravidmage på bild. Då berättade Hollywoodfrun också att hon tycker att det är tufft att se sin mage växa och att hon därför bara lägger ut gamla bilder på sig själv med platt mage på Instagram just nu.

– Jag gillar inte alls att kroppen förändras utseendemässigt. Alla jag känner är singlar och snygga, och så sitter man hemma tjock och kan inte göra så mycket, sa hon då.

Men nu visar Elena Belle för första gången upp sin växande mage för alla. På Instagram har tv-profilen nu publicerat sin första gravidbild där den lilla babybulan syns.

”Jag och min bebis Luna”, skriver Hollywoodfrun till bilden och hashtaggar också #gravid och #gravidi22veckan.

https://www.instagram.com/p/BUhpO-_Do_y/?taken-by=officialelenabelle&hl=sv

LÄS OCKSÅ: Stor ilska mot gravida Elena Belles hårda nannykrav

Elena Belle har också sedan tidigare redan ett eget Instagramkonto åt sin kommande dotter. På @lunabelletheanne uppdaterar Hollywoodfrun å bebisens vägnar inför förlossningen.

“Mamma är gravid med mig”, skriver hon på bebisens konto, där hon också publicerat bilder på sin växande bula.

https://www.instagram.com/p/BUBalTfFi3v/?taken-by=lunabelletheanne&hl=sv

LÄS OCKSÅ: Elena Belles plan – skönhetsingrepp efter förlossning

Foto: Instagram IBL