Carolina Gynnings dolda gravidkamp under inspelningen av Benjamin's

Gynning och Benjamin Ingrosso

I det andra avsnittet av Benjamin Ingrossos TV4-program Benjamin's är Carolina Gynning en av gästerna.
Under middagen ser tv-profilen ut att ha det riktigt trevligt – men sanningen bakom kulisserna var en annan.
– Det var min värsta period, säger tv-profilen i sin podcast.

Det var i höstas som TV4 avslöjade den glädjande nyheten att artisten Benjamin Ingrosso, 23, får ett helt eget matprogram på kanalen. Benjamin har vuxit upp i en familj där man lagar mycket mat och han har med åren blivit allt mer intresserad av det. I Benjamin's beskriver han det som att han föddes med ett ben på scenen och ett i köket, därför är programmet en kombination av dessa två världar.

LÄS MER: Så träffades Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén

Under våren kommer TV4-tittarna att få se Benjamin spela musik och laga mat till en rad kända profiler, bland andra Lisa Nilsson, Molly Sandén, och Molly Hammar.

– Det ska vara väldigt opretentiöst och görs utan manus, förklarade Benjamin Ingrosso inför premiären.

Tidigare kritiken mot Benjamin's

I februari sändes det allra första avsnittet av Benjamin's på TV4. Kommentarsfälten fylldes snabbt med tittarnas åsikter om programmet och majoriteten verkar vara nöjda med resultatet.

”Det var ett toppenbra program blandat med sång, härligt snack och skratt. Inget tillgjort. utan alla är naturliga”, skrev en person i en kommentar efter premiäravsnittet.

Trots att vissa tittare hade kritiska åsikter om Benjamin's har Benjamin Ingrosso själv bara uttryckt glädje och tacksamhet över det mottagande han har fått sedan premiären.

Carolina Gynning gästar Benjamin Ingrossos TV4-program

I det andra avsnittet av Benjamin's fick han besök av Danny Saucedo, Carolina Gynning och Per Andersson. Linus Wahlgren kom också in på slutet som en extragäst.

Gänget såg ut att ha det riktigt trevligt under kvällen och Benjamin Ingrosso bjöd dem givetvis på en pastarätt. Carolina tog med sig förrätten, som bestod av färska ostron.

Men bakom kulisserna var inspelningen av programmet allt annat än en dans på rosor för Carolina Gynnings del. Hon var nämligen gravid i vecka 8 vid tillfället – och mådde rejält dåligt.

Dolda gravidkampen bakom kulisserna i Benjamin's

Det är i det senaste avsnittet av podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva, som Carolina berättar sanningen.

– Under den perioden mådde jag fruktansvärt illa. Det var min värsta period, säger hon i podden.

Carolina Gynning bestämde sig för att berätta för produktionen hur det låg till.

– Jag var tvungen att berätta för dem men där kunde man inte veta heller för där var jag kanske i vecka åtta. Så jag hade inte gått ut med det offentligt men jag var ändå tvungen att berätta det för dem.

Trots att hon var så illamående under inspelningarna kunde Carolina äta ostronen med en glupande aptit.

– Jag åt ostron då och det konstiga var att jag ändå blev helt manisk i programmet med de här ostronen och de var så köttiga. Hur fan kan jag sitta och vara så illamående och äta köttiga, stora ostron?, undrar Carolina Gynning.

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings bråk med Viktor Philipson om namnvalet till dottern

LÄS OCKSÅ: Alla gäster i Benjamin Ingrossos matlagningsprogram på TV4

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!