Gravida Carina Bergs första bild på magen – 2 veckor efter avslöjandet

Carina Berg och Erik Berg

Karin Törnblom/TT, Stina Stjernkvist/TT
Carina Berg och maken Erik Berg väntar sitt andra gemensamma barn. Nu har Carina delat med sig av den första bilden på gravidmagen.

Carina Berg, 43, och maken Erik Berg, 31, väntar sitt andra gemensamma barn. Det var i ett inlägg på Instagram som makarna valde att dela med sig av den glada nyheten.

”Lilla älskling. Välkommen till oss när du är färdigbakad till våren. Vi är fyra lyckliga och väldans glatt överraskade familjemedlemmar som väntar på dig med massa kärlek och gos, skrev Carina då.

Paret har tillsammans sonen Otto och Carina Berg har också sonen Holger,10, sedan ett tidigare äktenskap med tv-profilen Kristian Luuk.

LÄS MER: Li Pamp om familjelyckan med de fyra sönerna

Att ha möjlighet att utöka familjen har inte varit en självklarhet för Carina och Erik. De hade försökt under en längre tid innan de lyckades och drabbades av flera missfall.

Men till slut blev drömmen sann och sonen Otto kom till världen i december förra året. Nu när Otto snart fyller två år kan han också fira att han även ska bli storebror till våren.

Rollen som trebarnsmamma

Sedan Carina Berg offentliggjorde den nya graviditeten har hon främst uppdaterat om annat på sociala medier. Men i podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva, som hon driver med vännen Carolina Gynning, 42, väljer Carina att berätta mer om lyckan över att bli trebarnsmamma.

Eftersom hon hade svårt att bli gravid med Otto trodde hon att så skulle vara fallet även denna gång men det visade sig vara tvärtom!

– Vad fort det gick. Du vet ju att det var inte helt okomplicerat att få till Otto och vi tog hjälp till slut. Det var massa tårar och knöleri på vägen, inte knulleri, eller det var det också men knöleri, sa Carina i podden.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

berättade Carina om graviditeten för maken Erik

Plötsligt började Carina vakna upp yr – något som är ett typiskt gravid-symptom för henne. Carina förstod vad det handlade om och bara minuter senare visste även maken Erik att familjen skulle få tillökning.

– Jag hade ett test liggande så tog jag det på morgonen och sen gick jag in till Erik som halvsov med Otto klockan fem på morgonen. Och så sa jag "nej men är det blivande tvåbarnspappan Erik som ligger här". Han bara tittade på mig och bara började tvärgråta på en sekund. Jag höll upp testet så han fattade vad jag sa.

Och nu, ungefär två veckor efter att graviditeten blivit känt, visar Carina Berg upp den första riktiga bilden på magen.

”I vissa vinklar kan man nästa ana att det är en bebis där inne. /Med vänlig hälsning, Violetta Fagerby”, skriver Carina Berg och syftar på att hon ser ut som den chokladälskande flickan i Kalle och chokladfabriken.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Stina Stjernkvist/TT

LÄS MER: Så berättade Carina Berg för maken Erik om nya graviditeten

LÄS MER: Gravida Carina Bergs ovanliga namnförslag till bebisen

SENASTE NYTT!