Gravida Almenäs: "Vem vet om relationen kommer att hålla"

Jessica Almenäs väntar sitt tredje barn med nye pojkvännen Patrik. Nu svarar hon på kritiken.

Efter 1,5 års kärleksförhållande kom glädjebeskedet: Jessica Almenäs, 41, väntar barn med handbollspojkvännen Patrik Fahlgren, 31. Den blonda tv-stjärnan visar upp sin söta gravidmage på Instagram.

“Patrik och jag ska ha en liten bebis! Jack och Dylan ska få ett litet syskon”, skriver Almenäs på sin blogg.

Lyckönskningarna fyllde kommentarsfältet, men vissa hade också åsikter om att Jessica skaffar barn med tre olika män. Nu bemöter Jessica kritiken.

“Och till den lilla skara som har synpunkter på papporna till mina barn, eller att jag inte är gift osv vill jag bara säga att ni kommer inte åt mig. Jag bryr mig inte om vad ni tycker för jag är lycklig och tycker att mitt liv är fantastiskt! Hoppas det sticker lite i ögonen på alla er missunnsamma”, bloggar hon.

LÄS OCKSÅ: Jessica Almenäs gravid: ”Livet blir aldrig som man tänkt sig”

“Vem vet om relationer kommer att hålla eller inte? Man har väl alltid intentionen att de ska göra det, men ibland blir det inte så av en eller annan anledning (och jag är ganska säker på att det är inte har något att göra med om man är gift eller ej.. Inte för vår generation iaf..). Men en sak vet jag HELT säkert, och det är att man ångrar inga barn”, skriver hon dessutom på bloggen.

Jessica har sonen Jack, 11 , med medieprofilen Johan Edlund, som för övrigt går i väntans tider med sambon Sofia Geite. Med norske ryttaren Tony André Hansen, 37, har Jessica sonen Dylan, 7. Paret separerade 2014 och efteråt berättade Jessica att det var avståndet som tog kål på relationen.

– Ja, vi var jätteförälskade och då tror man, ja, då löser man allting. Det var väl när man la till en till parameter och skaffade barn som det blev ännu svårare logistiskt, sa hon till tidningen Mama.

LÄS OCKSÅ: Almenäs om avhoppet: ”Går inte att hålla det tempot”

Att pendla mellan Stockholm, där Jessica jobbade och hade sonen Jack, och Norge, där Tony och lille Dylan bodde, blev för övermäktigt.

När Jessica hittade kärleken i handbollsspelaren Patrik som bodde i Tyskland började hon kärlekspendla igen.

– Distansförhållande = bittersweet, twittrade Jessica förra året och klagade på att tiden gick långsamt och längtan efter pojkvännen var stor. 

Nu återstår det att se om Jessica och Patrik blir sambo på heltid när bebisen kommer i sommar.

LÄS OCKSÅ: Jessica Almenäs tar nästa steg med hemlige pojkvännen – in a relationship

LÄS OCKSÅ: Almenäs om avhoppet: ”Går inte att hålla det tempot”

LÄS OCKSÅ: Almenäs lämnar Sverige för kärleken

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!