TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Almenäs lämnar Sverige för kärleken

17 nov, 2016 
AvLotta Gray
Efter ha jobbat för mycket och blivit utbränd gör nu Jessica Almenäs helt rätt och unnar sig en välförtjänt semester.
Annons

När Jessica Almenäs, 41, kollapsade under en travsändning förra året var det flera års hårt arbete utan semester som tagit ut sin rätt. Kroppen och knoppen sa helt enkelt nej och hon fick bestämma sig för att förändra sitt liv. Bland annat bytte hon arbetsplats från TV4 till kanal 5.

– Jag tror att det var det bästa beslutet jag kunde ta, säger Almenäs som under hösten spelat in tävlingsprogrammet “Superstars”.

Det var möjligheten att få leda OS som gjorde att den sportintresserade Jessica valde att ta klivet från TV4 till Kanal5:

– När jag förra året gick in i väggen och var med om en utmattning tror jag, såhär i efterhand att det var ett sunt beslut att byta arbetsplats.

Men nu har Almenäs lärt sig läxan och unnar sig en ordentlig semester. Först firar hon jul i Tyskland med pojkvännen, handbollsproffset Patrik Fahlgren, 31, för att sedan bege sig till varmare breddgrader:

– Jag åker iväg till Thailand med min kille och mina barn, det blir lugnt och skönt, säger programledaren till Expressen.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons