Jessica Almenäs tar nästa steg med hemlige pojkvännen - in a relationship

Tv-profilen Jessica Almenäs, 39, har haft ett par tuffa år då hon drabbats av depression och i oktober kollapsade i en tv-studio. Jessica bestämde sig för drygt en månad sedan för att ta en timeout och återhämta sig.

När både kropp och knopp är slitna är det extra viktigt för mig att se till att träna, hur konstigt det än kan låta.”, skrev hon bland annat på Instagram.

Uppenbarligen har pausen även gett henne tid att satsa på kärleken. I dag uppdaterade nämligen programledaren sin relationsstatus på Facebook.

jessica-almenas-forhollande

Foto: Facebook

Många gratulerade så klart Jessica, som redan i september avslöjade att hon hade en ny kärlek sen relationen med artisten Sebastian Karlsson, 30, havererade.

– Jag träffar någon men han vill inte vara offentlig, och då får jag acceptera det. Men vi har träffats ett tag nu och ja, jag är kär, sa hon då till Expressen.

Nu är det tydligen tillräckligt offentligt för att tillkännagiva på Facebook, men vem den mystiske pojkvännen är tiger Jessica fortfarande om. I vilket fall som helst verkar det som livet svängt rejält.

Sedan relationen med stjärnryttaren Tony André Hansen, 36, har tv-profilen sonen Dylan, 6, och med sportjournalisten Johan Edlund, 44, sonen Jack, 10, som bor hos henne i lägenheten på Kungsholmen i Stockholm varannan vecka.    

Andra läser också:

 

Jessica Almenäs får stöd av pojkvännen efter den dramatiska kollapsen

Jessica Almenäs kärleksliv är inte en dans på rosor: ”Det är komplicerat”

Jessica Almenäs: ”Killar raggar på mig överallt”

SENASTE NYTT!