Grannarna rasar mot Ed Sheerans orimliga krav: “Kan vara skadligt”

Grannarna rasar mot Ed Sheerans orimliga krav:
Ed Sheeran verkar ha glömt var han kommer ifrån. Nu rasar grannarna mot artistens önskan om att skydda sig mot hemlösa
Annons

Den stenrike brittiske musikern Ed Sheeran, 27, har planer på att sätta upp fem stycken räcken utanför sin 95 miljoner dyra bostad i London. Och enligt brittiska tidningen The Sun handlar det hela om att han vill hålla hemlösa på behörigt avstånd. Tilltaget är dock högst märkligt då han slog igenom med en låt om just hemlösa på sin EP Loose Change från 2010, och har även skapat en telefonlinje för hemlösa.

Artisten har själv levt som en hemlös under perioder i sina yngre år  och har i sin bok, A Visual Journey, skrivit: Det fanns ett ställe utanför Buckingham Palace som hade en varm plats. Där skrev jag sången om att vara hemlös“.

Tanken med de höga staketen utanför artistens fönster är alltså för att förhindra uteliggare  att sova på trottoaren och möjligtvis kika in genom de stora fönsten men nu rasar grannarna mot hans påfund och menar att det är kan vara skadligt för det bevarande området.

Ed Sheeran har nu  även fått avslag på sin ansökan men hans talesperson avfärdar det med att det inte är någon motvilja mot hemlösa, enligt The Sun.

“Det här är en ren standardansökan och har ingenting att göra med om Ed skulle vara för eller emot uteliggare.

Annons

Ed Sheeran själv har också svarat själv i ett öppet inlägg till The Suns reporter på sin Instagram, och han skräder inte orden:

“Kära Natalie Edwards från tidningen The Sun, din historia är skitsnack. Jag har gjort mycket jobb tidigare för hemlösa och skulle aldrig bygga ett staket runt mitt hus av den anledningen. Anledningen är att jag vill hålla paparazzifotograferna, som ni anställer, borta från min ytterdörr. Ha en bra dag.”

FOTO: IBL

Annons
Annons

Faksimil: The Sun

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…