LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Glenn Hyséns ord om okända tvillingsystern

12 feb, 2021 
Linnea Lundgren
Glenn Hysén har många gånger pratat öppenhjärtligt om sin familj och förhållandet till sina barn.
Men det inte många vet är att han har en okänd tvillingsyster.
– Vi ses varje dag.
Annons
Mystiken kring Anton Hyséns kärlekslivBrand logo
Mystiken kring Anton Hyséns kärleksliv

Glenn Hyséns familj har granskats vid fotknölarna under de senaste åren. Inte minst då han tillsammans med sonen Antonio Hysén, tidigare Anton Hysén, 30, dottern Annie, 27, och exfrun Helena Hysén fick sitt alldeles egna realityprogram, Hyséns. Efter nedläggningen av programmet har det blossat upp en konflikt mellan familjemedlemmarna.

I grunden ligger ett bråk mellan Helena och Glenns nya kärlek Camilla Lendott, 50, och då paret under sommaren 2019 gifte sig valde barnen att inte dyka upp.

I intervjuer har Glenn berättat om sorgen över att barnen och hustrun inte kommer överens:

– De gillar inte min fru och jag vet inte varför för de har aldrig träffat henne. När de har födelsedag brukar jag skicka ett grattiskort med ett stort hjärta på. Annie svarar, men inte Anton. Jag har inte pratat med Anton på ett år. Det är svårt. Innerst inne är det svårt, har Glenn sagt.

Antonio Hyséns plötsliga namnbyte

När Antonio senare valde att byta namn verkade relationen allt mer infekterad. Det var under förra året som Antonio valde att byta sitt förnamn från Anton till Antonio. I och med namnbytet passade han även på att stryka mellannamnet Glenn som han fått efter pappa.

Antonio Hysén tillsammans med mamma Helena.

”Min mamma ville att jag skulle heta Antonio, men min pappa önskade Anton. Idag är allt bytt med anledning av att jag gillar Antonio mer”, skrev Anton om beslutet på Instagram då.

Annons

Kort efter det plötsliga namnbytet verkar dock relationen med pappan tagit en oväntad vändning och idag har Anton och Glenn återigen kontakt.

Okända tvillingsystern

Men den person i Glenns familj som har varit betydligt mer osynlig är hans okända tvillingsyster. Det är i Malou efter tio, som under veckan hade tvillingtema, som Glenn Hysén för första gången pratar om sin syster.

– Jag skulle inte säga att hon är blyg men hon vill inte vara offentlig, säger Glenn efter att Malou förklarat att de försökt bjuda in henne till programmet.

Dock verkar Glenn och systern ha en nära relation och han beskriver dem själv som väldigt lika.

– Hon är väldigt lugn och balanserad och det brukar jag också vara för det mesta. Sen har vi ju gått i samma klass under hela skoltiden. Hon var också intresserad av sport till en början.

Idag bor systern bara 300 meter ifrån Glenn och de har daglig kontakt med varandra.

– Vi träffas varje dag. Eller, inte varje dag men vi hörs varje dag.

Annons