LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Antonio Hysén bekräftar nya kärleksrelationen

27 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Mystiken kring Anton Hyséns kärleksliv – här är sanningen
För fyra år sedan tog det slut med Antonio Hyséns pojkvän från USA.
I en intervju med Expressen berättar han nu den nya kärleksrelationen.
– Allt är rätt nytt, säger han.
Annons

Mystiken kring Anton Hyséns kärlekslivBrand logo
Mystiken kring Anton Hyséns kärleksliv

Den senaste tiden är det mycket som hänt i Antonio Hyséns liv. Förutom att det varit en hel del saker som hänt inom familjen, där framförallt konflikter och relationer har varit i fokus, har han även gått ut med att han bytt namn från Anton till Antonio. Anledningen sägs vara att han helt enkelt gillar Antonio mer, och att det dessutom är namnet som hans mamma Helena Hysén ville att sonen skulle heta från början. Men utöver det har han också kämpat mot det lömska coronaviruset. I en intervju med Hänt berättade Helena om sonens tuffa sjukdomsperiod.

– Han blev rätt sjuk. Han hade 40 graders feber och så gick det ner och upp plus att han hade lite svårt med just…han kunde inte börja springa och träna på det sättet på en gång som han borde. Men nu är han ju frisk. Nu är det förbi. Men han hade det svårt. Inte så att han låg och dog precis men jag menar det var värre än influensan för honom iallafall.

Annons

Men nu verkar vindarna äntligen ha vänt för fotbollspelaren, och förutom att ha börjat träna och spela fotboll igen verkar han även ha träffat en ny kärlek.

Orden om amerikanska pojkvännen

Det senaste förhållandet som fotbollsspelaren gick ut med var med en amerikansk man. Anledningen till att det inte höll var dels distansen, men också för att hans partner var lite väl dramatisk för hans smak. I podcasten Gry & Anders med vänner öppnade han upp om uppbrottet för några år sedan:

– Det tog slut för två och en halv månad sen. Jag klarade inte att vara långdistans med en amerikan. Och amerikaner är väldigt dramatiska. Det var mycket: ”Du får inte prata med den, du ska inte sms:a så”. Det var som i en klassisk dokusåpa. Så jag sa: “Jag klarar mig bra utan dig”.

Annons