LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Glenn Hyséns barn i tårar – vägrar träffa fästmön Camilla

08 okt, 2018 
AvOla Brising
Glenn Hyséns barn Annie och Anton.
Glenn Hyséns skilsmässa från Helena 2011 var jobbig och barnen hamnade i skottlinjen. Fast de bor grannar vägrar Anton och Annie fortfarande träffa pappans nya fästmö och sambo Camilla.
Annons

I början av januari 2011 kunde Hänt avslöja att Glenn Hysén, 58, hade ansökt om skilsmässa från sin fru sedan 23 år, Helena, 56, som han har barnen Alexander, 31, Anton, 27, och Annnie, 23, med. Orsaken var att Glenn blivit kär i tandsköterskan Marie Bogren, 52, från Stockholm.

– Vi träffades när jag var statist i en reklamfilm för Unibet. Det gnistrade till direkt och vi blev blixtförälskade, berättade Marie för oss.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Skilsmässan mellan Glenn och Helenas blev dock inte smärtfri, varpå de gemensamma barnen upplevde att de hamnade i mitten av föräldrarnas konflikt och tvingades välja sida.

I den nya realityserien Hyséns som har premiär ikväll på Kanal 5 berättar Anton att Glenns och Helenas relation fortfarande är lika usel:

– Morsan och farsan har ingen kontakt över huvud taget, men jag, morsan och Annie pratar hela tiden och är väldigt tajta.

Han förklarar:

– Det jag minns från skilsmässan är att det var mycket kaos… Jag och Annie flyttade med mamma. Då var det jag, mamma och Annie och därmed fick vi en starkare relation.

Annons

Det märks tydligt i programmet att Helena fortfarande inte riktigt har kunnat vidare efter skilsmässan som hade sin upprinnelse i att Glenn var otrogen. För när hon visar deras gamla bröllopsvideo från 1987 för barnen kan hon inte låta bli att, när Glenn lovar henne trohet i kyrkan, flika in:

– Där ljög han!

Helena förklarar dock att hon helt kommit över ex-maken eftersom hennes känslor för honom dog totalt 2010 i samband med otroheten.

Glenn hade innan han var gift med Helena ett äktenskap med Kerstin, 60,  som han har de två äldsta barnen Tobias, 35, och Linda, 33, med. Båda gångerna han skilt sig har det berott på att han varit otrogen.  I slutet av Hyséns lyssnar Annie och Anton på när deras pappa är med i en podcast, får en fråga om vad som varit tuffast med skilsmässorna och hör honom svara:

Annons

– Det tuffaste är barnen. Man är inte så jävla stolt över sig själv i det läget.

Samtidigt erkänner Glenn i podden att det är något han inte pratat med sina barn om. Och just för Anton och Annie har föräldrarnas skilsmässa satt djupa spår. Trots att de bor grannar med Glenn i Göteborg har de vägrat träffa hans nya sambo och fästmö Camilla Lendott, 49, som han varit ihop med i hela tre år.

– Tyvärr är det lite taskigt att Anton och Annie inte är så pigga på att träffa Camilla. Jag vet i grund och botten inte vad det är som har ställt till det här, säger Glenn.

När han tar upp detta i tv-serien blir barnen märkbart irriterade.

– Anledningen till att jag och Annie inte har träffat Camilla är att det har varit väldigt mycket snack mellan pappa och mamma. Det har varit tjafs fram och tillbaka, och då känner inte riktigt vi att det är läge att träffa Camilla,säger Anton Hysén.

Annons

Anton och Annie bestämmer sig för att bjuda sin pappa på middag och be honom förklara saker de tycker är konstiga som han sagt i podden. Under middagen säger Glenn till barnen:

– Jag undrar faktiskt varför ni inte träffar Camilla. Hon är ingen ond människa.

Dottern Annie försöker förklara:

– Jag känner mig så jävla pressad från alla håll. Ska jag träffa den blir det problem där. Träffar jag inte den blir det problem där.

Hon förklarar framför kameran:

– Mamma vill inte att vi ska träffa Camilla, för hon la ut något på Facebook till mamma. Då blev mamma arg och så blev hon arg på pappa och så kommer vi emelllan…

Glenn frågar Annie om hon lider av situationen. Hon svarar att hon gör det var på han erbjuder sig att arrangera en middag där hon och Anton ska träffa Camilla. Då orkar inte Annie mer. Hon lämnar köksbordet, rusar ut i trappen och tårarna kommer. Anton springer efter för att trösta henne. Camilla förklarar för sin bror medan hon gråter:

Annons

– Jag tycker bara det är jobbigt att de håller på hela tiden, han och mamma. De kommer aldrig fixa det ändå.

Hon förklarar:

– Någonstans känner man sig tvingad att välja sida mellan mamma och pappa.

Då hon kommer tillbaka, sätter sig och frågar om Glenn seriöst tror allt ska bli bra om de träffar Camilla, fattar hennes far inte att Annie syftar på relationen mellan honom och Helena, att hon och Anton mår dåligt av att slitas mellan sina föräldrar. Istället svarar han:

– Nej. Vi kommer inte börja prata igen. Skit i mig och mamma. Ni och Camilla måste ju kunna umgås och prata med varandra för fan.

Om det väl kommer att bli något möte mellan Glenns barn och hans nya sambo, och hur i så fall Helena reagerar på det får vi se i kommande avsnitt av Hyséns.

Foto: IBL, Kanal 5

Annons