Glenn Hysén om svartsjukedramat mellan Bengtzing och exfrun

Glenn Hysén och Linda Bengtzing och exfrun Helena

I senaste avsnittet av ”Kändispodden” berättar schlagerstjärnan Linda Bengtzing om ett 11 år gammalt svartsjukedrama med Glenn Hyséns ex-fru Helena Hysén. Nu kommenterar Glenn det gamla dramat. – Helena tyckte att hon kladdade lite för mycket på mig när vi sjöng, säger han till Hänt.

För 11 år sedan tävlade schlagerstjärnan Linda Bengtzing, 43, och Glenn Hysén i tv-programmet ”Rampfeber”. Deras medverkan gav upphov till viss irritation hos Glenn Hyséns dåvarande fru Helena Hysén, 55.

– Jag hade ingen affär med Glenn, men hon var helt skogstokig på mig, kommenterade Linda Bengtzing händelsen i senaste avsnittet av ”Kändispodden”.

Bengtzing, som numera är gift med musikern Peter Ståhlgren, 43, brukade skicka peppande sms till Glenn inför repetitionerna. Något som inte direkt föll i godan jord hos Helena.

– Jag ringer honom en gång när vi ska repa och hon svarar. Hon är så arg, kallar mig allt möjligt, och jag kan ju inte annat än skratta, säger Linda Bengtzing och fortsätter:

– Det var ”våp, du ska inte tro”, det var nog lite ”slampa” också tror jag.

Bengtzing påpekar att Helena inte alls hade fog för sin svartsjuka, och att hon bara skulle veta hur ”icke-på” Glenn hon var.

Men Glenn då, hur ser han på den 11 år gamla svartsjukeföljetongen?

– Helena tyckte att hon kladdade lite för mycket på mig när vi sjöng, säger Glenn Hysén till Hänt.

Han säger att det inte alls fanns något mellan honom och Bengtzing, och säger att det hela bara var ”så jävla löjligt”. På frågan om han tycker att hans ex-fru gick för hårt åt Linda svarar han att han delvis förstår reaktionen.

– Hon var väl svartis eller nåt, jag vet inte. Man kan ju vända på det – hade det varit tvärtom kanske jag hade varit likadan, jag vet inte.

Han betonar – än en gång – att det inte var något mellan honom och Linda, och passar samtidigt på att skicka en avslutande passning till #MeToo-rörelsen.

– Nej, nej, nej, nej. Herregud. Det här som händer nu, det är ju hetsjakt på männen. Jag försvarar inte det på något sätt, absolut inte, men det börjar bli lite väl mycket nu va, säger han.

LÄS OCKSÅ: Linda Bengtzing miljonär – tack vare Pernilla Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Glenn Hysén förlovad med sin Camilla – men vill inte gifta sig

Foto: IBL

 

Senaste nytt