TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Glenn Hysén förlovad med sin Camilla – men vill inte gifta sig

16 jan, 2017 
AvLotta Gray
Sveriges meste Göteborgare gängar sig och har nu äntligen funnit kärleken för gott.
Annons

Sveriges meste Göteborgare, Glenn Hysén, 57, ska bli en stadgad man. Nu förlovar han sig med flickvännen  Camilla Lendott, 48, och verkar äntligen stadga sig men att skrida altargången fram är inget för honom.

– Jag har lekt färdigt, jag kommer leva ihop med Camilla. Hon är ju lite äldre, har skinn på näsan och vet vad hon vill. En görbra tjej. Vi förlovade oss hemma hos oss med egendesignade ringar. Några av våra vänner, Camillas dotter med kille bland annat var där men något giftemål blir det inte,  men man kan aldrig säga aldrig, berättar Glenn när Hänt ringer.

Nyförlovade och kära.
Nyförlovade och kära.

Paret träffades vintern 2016 via gemensamma bekanta på en pub i Göteborg och Camilla jobbar på ett hem för kriminella ungdomar till vardags. Nu har de flyttat ihop i en gemensam lägenhet och delar vardagslivet i Göteborg.

– Hon kan ingenting om fotboll, inte alls, det är lite roligt, berättar Glenn.

Egendesignade ringa a la Glenn Hysén.
Egendesignade ringa a la Glenn Hysén.

Den före detta bolltrollaren är känd för att annars vara en riktig kvinnokarl och har sedan skilsmässan från hustrun Helena, 55, dejtat  före detta flickvännen Therese Skoglund, 37, för två år sedan  som han även friade till och ringarna var då förbeställda.  Relationen rann ut dock ut i sanden så nu hoppas vi på att han äntligen hittat rätt i den snåriga kvinnodjungeln.

– Det här känns fint  fortsätter han nöjt.

FOTO: Ibl/privat

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons