TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Glenn Hyséns möte med sexikonen: "Jättego"

27 nov, 2016 
AvCharles Thulin
Samantha Fox gjorde inte bara succé hos publiken med sin hit "Touch me". Glenn Hysén njöt av kvällen med den forna sexsymbolen.
Annons

Glenn Hysén, 57, är en populär krönikör i GT där han skriver om små och stora händelser i sin vardag. Härom veckan var han med om en av det senare slaget. Glenn skulle stå på scen tillsammans med magikern Stefan Odelberg, 42,  i hans “En Talk talk show” på Trädgårn när han plötsligt fick veta vem mer han skulle dela scen med:

– Två timmar innan jag skulle upp på scen fick jag veta att Samantha Fox också skulle vara med. Helt otroligt, vilket gäng. Den kombinationen finns ju inte, skriver Glenn glatt.

Glenn Hysén blev glad över att få träffa Samantha Fox.
Glenn Hysén blev glad över att få träffa Samantha Fox.

Samantha Fox, 50, gjorde succé och inte minst Glenn blev berörd av 80-talsikonen och sexsymbolen:

– Hon framförde bland annat “Touch me”. Hon sjöng bra och ser fortfarande jävligt bra ut. Och trevlig är hon. Jättego, skriver Glenn.

SAMANTHA FOX - 1986

Det är inte första gången som Glenn möter Samantha:

– Det sjuka är att jag har träffat henne en gång tidigare, på Hönö. Hon av alla människor var där och uppträdde för tio år sen, samtidigt som jag var där på träningsläger med Torslanda. Och nu var vi alltså på samma scen, jag och Samantha. Hon sjöng, och jag satt på en barstol och snackade skit, säger Glenn och avslutar:

– Det var en sjukt kul kväll!

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons