TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Anton Hyséns känga till exet – efter infekterade uppbrottet

21 jul, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Anton Hysén har inte träffat kärleken efter pojkvännen
Anton Hysén har varit singel i två år efter ett plötsligt uppbrott från pojkvännen. Nu ger han sitt tidigare kärleksliv en rejäl känga.
Annons

Fotbollsspelaren och tidigare Let’s dance-vinnaren Anton Hysén, 27, blev singel för två år sedan. Han hade då haft ett längre förhållande med en amerikansk man, men avslöjade i podcasten Gry & Anders med vänner att distansrelationen tagit slut under mindre roliga former.

– Det tog slut för två och en halv månad sen. Jag klarade inte att vara långdistans med en amerikan. Och amerikaner är väldigt dramatiska. Det var mycket: “Du får inte prata med den, du ska inte sms:a så”. Det var som i en klassisk dokusåpa. Så jag sa: “Jag klarar mig bra utan dig”, berättade han.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Anton Hysén har sedan dess inte introducerat en ny pojkvän. Och i en nyligen gjord intervju med QX.se ger 27-åringen en känga till sitt ex. Det är när Anton får frågan om vad hans första kärlek lärt honom som han rappt svarar med ett skratt:

– Jag har inte riktigt haft någon första kärlek än.

Anton Hysén berättade att han var homosexuell 2011 och han uppmärksammades och hyllades då världen över. Sedan dess har han blivit en folkkär favorit, framför allt då han medverkade i Let’s dance och dansade till sig TV4-tittarnas kärlek.

De senaste månaderna har Anton och hans pappa Glenn Hysén haft kamerateam som följt dem genom vardagen, de har nämligen fått en egen realityserie om sin familj. Den kommer att sändas i Kanal 5.

FOTO: Ibl

Annons