Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anton Hyséns nya kroppsbild får följarna att tappa hakan: ”Wow”

21 jun, 2018 
AvAgnethe Alm
Anton Hyséns superkropp
Anton Hysén har tidigare bjudit sina följare på bilder utan tröja. Men nu förbryllas de över hans muskulösa kroppsdel – nedanför bältet.
Annons

Anton Hysén, 27, är i full gång med inspelningarna av nya realityserien Hyséns med hela familjen, som kommer att sändas på Kanal 5 och Dplay i höst. Men trots att det är full rulle framför kamerorna hinner han ändå med att vara aktiv på sociala medier.

Instagram bjuder Anton Hysén ofta och gärna med sig av bilder på sig själv, sina projekt och sitt liv. Tidigare har han flera gånger lagt ut bilder på sig själv utan tröja, men det senaste året har det varit lite mer påklätt i flödet – fram tills nu.

På den senaste Instagram-bilden sitter Anton på en köksbänk klädd i ett linne och kalsonger och flexar sina arm- och benmuskler. Att han lever en aktiv livsstil är ingen hemlighet. Följarna tappar hakan av hans Antons vältränade ben och är inte sena med att kommentera hans muskulösa kroppsdel.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Wow! Mums-lår!”, skriver en.

”Låren går ej av för hackor”, skriver en annan.

”Snygga klubbor gubben”, skriver en tredje.

Foto: Ibl, Instagram

Annons