TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Följarna jublar efter Anton Hyséns oväntade bild: "Ser ut som problem..."

13 jul, 2018 
AvOla Brising
Från sexig hunk till tonårssöt. Anton Hysén fortsätter charma sina följare på Instagram.
Annons

Anton Hysén, 27, är i full gång med inspelningarna av nya realityserien Hyséns med hela familjen. Serien kommer att sändas på Kanal 5 och Dplay i höst. Men trots att det är full rulle framför kamerorna hinner Anton med att vara aktiv på sociala medier.

Instagram bjöd han till exempel strax före midsommar på en avklädd bild av sig själv på en köksbänk iklädd endast linne och kalsonger och flexande sina arm- och benmuskler, en bild som fick många följare att börja dregla.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Wow! Mums-lår!”, skrev en.

”Låren går ej av för hackor”, skrev en annan.

För en vecka sedan bytte dock Anton fokus då han la ut en gammal tonårsbild av sig själv och systern Annie Hysén, 24. Men hans följare verkar älska skolpojke-looken precis lika mycket som hunk-stilen. För över 50 personer har nu kommenterat hur söt Anton är på den gamla bilden och kommit med uppmuntrande kommentarer. Kommentarer i stil med ”Snygging”, ”Vilken goding” och ”Va söt” haglar i kommentarsfältet.

Annons

Den bildsköna fotbollsspelaren kom ut som homosexuell redan för sju år sedan. Han var fram till förra sommaren tillsammans med en amerikansk man, men det tog slut på grund av svartsjuka.

– Jag klarade inte vara långdistans med en amerikan. Och amerikaner är väldigt dramatiska. Det var mycket: ”Du får inte prata med den, du ska inte sms:a så”. Det var som i en klassisk dokusåpa. Så jag sa: ”Jag klarar mig bra utan dig”, berättade Anton i podden ”Gry och Anders med vänner”.

Men det verkar fortfarande vara många amerikaner som stöter på Anton. För de flesta riktigt flirtiga kommentarer under den söta tonårsbilden är skrivna på engelska:

”You have always looked like trouble it seems!”, skriver en person.

”Hot twink right there”, fortsätter nästa.

Om han har någon ny kärlek i sitt liv är inget Anton har berättat offentligt. Antagligen är det något han i så fall spar att prata om till familjens realitysåpa har premiär i höst.

LÄS OCKSÅ:

Annons