Glenn Hyséns avslöjande om olyckan innan TV4-inspelningen

Glenn Hysén om skadan i ansiktet som han fick i en olycka innan Fångarna på fortet på TV4.
Glenn Hysén befinner sig i Frankrike för att spela in TV4:s Fångarna på fortet. När inlfuencern Margaux Dietz nyligen publicerade en bild på henne tillsammans med Glenn på Instagram, syntes han med ett skadat ansikte. För Expressen berättar Glenn om vad som hände.
Annons

Tv-profilen och fotbollslegenden Glenn Hysén, 59, har delat med sig av sitt vardagsliv i Göteborg under två säsonger i realityserien Hyséns på Kanal 5. I höstas var han aktuell i samma kanal som en av deltagarna i succéprogrammet Superstars och nu är han aktuell i ännu ett program: Fångarna på fortet på TV4.

I dagarna har flera kändisar delat med sig av resan till Frankrike och inspelningarna av programmet på sociala medier, bland annat Idol-profilen Kadiatou Holm Keita, 17, artisten Viktor Frisk, 24, och influencern och Youtubern Margaux Dietz, 28.

Annons

Under gårdagen publicerade Margaux en bild på henne tillsammans med Glenn Hysén i Frankrike och de verkar ha det trevligt i solen. Men en detalj i bilden har fått följarna att undra:

“Glenn, vad har hänt i ditt ansikte?”, frågar en följare och en annan undrar samma sak:

Annons

”Vad har hänt runt Glenns öga?”

På bilden har Glenn Hysén nämligen flertalet sår i ansiktet.

Slog huvudet i marken

För Expressen berättar Glenn om skadorna i ansiktet.

– Det här hände för två-tre dagar sedan. Jag dunkade huvudet i backen. Men jag biter ihop. Jag kommer se ut som en fighter när jag ska ut på fortet där, säger Glenn Hysén till Expressen.

Tv-profilen berättar också att skadan skedde i Göteborg då han ramlade omkull, men menar att det inte är några problem.

Annons

– Jag har överlevt värre saker, säger Glenn.

Det blir heller inget läkarbesök, Glenn menar att det bara är att bita ihop.

– Doktor, vad fan. Egentligen skulle man ju gjort det men skit i det, säger Glenn Hysén.

Jonathan Nordin som är exekutiv producent för TV4 för Fångarna på fortet, meddelar även Expressen att skadan inte kommer påverka inspelningen i nuläget.

Han bekräftar också att Glenn kom med skadan i ansiktet till inspelningarna och kommer medverka i tävlingarna som planerat.

Hänt har sökt Glenn Hysén för en kommentar.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…