LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Glenn Hysén avvisad av sina barn – har ingen kontakt: ”Jag försöker”

21 maj, 2024 
Glenn Hysén har flera barn, men två av dem har han dessvärre ingen kontakt med.
Nu berättar han vad det beror på.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Jansson gissar kändisen – har fel på allt: "Men herregud"Brand logo
Anders Jansson gissar kändisen – har fel på allt: "Men herregud"

Glenn Hysén, 64, har en lång karriär bakom sig som både fotbollsspelare och tv-profil. Han har representerat det svenska landslaget och några av de största klubbarna i världen samt dykt upp i tv-program som Fångarna på fortet.

Han har även haft sin egna reality-serie där vi fick följa honom, ex-frun Helena Hysén, 62, och barnen Antonio, 33, och Annie, 29. Serien blev väldigt uppskattad men i samma veva fick man också veta att det fanns vissa tvivel när det gäller Glenns nya fru Camilla Lendott Hysén.

När Hänt når Glenn är han på strålande humör och berättar att allt rullar på i hans liv. Nyligen fick han dessutom en anledning att besöka Visingsö tillsammans med vännen och komikern Musslan. Detta beror på att de körde en stå upp-show.

Annons

Därför har inte Glenn Hysén kontakt med barnen

Men när det kommer till relationen med barnen Antonio och Annie är det inte lika lätt.

– Alla mår ju bra men jag menar det är fortfarande som det är med Antonio och Annie, det är ju inte jättebra kontakt, säger Glenn till Hänt.

Att Antonio och Annie har tagit avstånd till sin pappa är känt. De har aldrig riktigt accepterat Camilla och har därför alltid tagit mamma Helenas parti. Tidigare har det sagts att de kan umgås med pappa Glenn om inte Camilla är med.

– Ja, det är väl det som är det kluriga. De har ju aldrig accepterat Camilla, det är ju därför det är som det är liksom. Men hon har ju inte gjort dem någonting, så jag förstår inte varför, säger Glenn till Hänt.

Glenn Hysén försöker ta kontakt – blir avvisad

Detta är givetvis en stor sorg för Glenn som mer än gärna vill ha kontakt med sina barn. Dessutom har han gjort några tappra försök, men Annie och Antonio nappar inte riktigt...

Försöker ni ta kontakt med dem?

– Ja, eller jag håller ju inte på hela tiden. Men visst, så försöker jag någon gång då och då. Men får man inte mycket gensvar då så är det ju inte mycket man kan göra. Men det har ju att göra med skilsmässan för ett antal år sedan med Helena, säger Glenn och tillägger:

– Men ja, det är som det är.

FOTO: Adam Ihse/TT, Karin Törnblom/TT

Annons