LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Barnen kommer inte på Glenn Hyséns födelsedag – ensam med Camilla

30 okt, 2023 
GLENN HYSÉN, ANNIE HYSÉN, ANTONIO HYSÉN
Glenn Hysén fyller 64 år och det är givetvis något som ska firas. Men det blir däremot bara han och Camilla på födelsedagen...
– Det är ju lite problematiskt, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Glenn Hysén har gift sigBrand logo
Glenn Hysén har gift sig

Den goa gubben Glenn Hysén kan nu skryta med att han, dagen till ära, har vandrat på denna jord i 64 år.

Han har en lång karriär bakom sig som både fotbollsspelare och tv-profil. Han har representerat det svenska landslaget och några av de största klubbarna i världen samt dykt upp i tv-program som Fångarna på fortet.

Vi har även fått se honom och familjen i den egna reality-serien Hyséns.

Glenn är pappa till fem barn. Tobias Hysén, 41, och Charlotte Hysén, 38, fick han med sin första ex-fru Kerstin. Från äktenskapet med Helena Hysén, 62, fick han sönerna Alexander Hysén, 36, Antonio Hysén, 32, och dottern Annie Hysén, 29.

Idag är Glenn lyckligt gift med sitt livs kärlek, Camilla Lendott Hysén. Men det är ingen hemlighet att barnen haft svårt att acceptera henne.

Annons

Glenn Hysén om lyckan med Camilla: ”Underbar”

När Hänt når Glenn berättar han om hur födelsedagen har varit så här långt.

Blev det någon födelsedagsfrukost på sängen?

– Haha nej, men jag är nöjd med det jag får normalt så. Hon är underbar Camilla, hon fixar och donar och grejar till mig. Så det är inga problem, säger Glenn och fortsätter:

– Vi ska ut och käka middag och bara sitta och njuta lugnt och stilla, inga märkvärdigheter. Jag fyller ju bara 64 för fan, men nästa år blir det grejer!

I nuläget är barnen däremot inte medräknade i firandet. Annie och Antonio var fortfarande ganska små när deras föräldrar skiljde sig, vilket gjorde att de upplevde att de kom i kläm och tvingades välja sida.

Antonio och Annie har berättat i tv-serien Hyséns att de inte var så pigga på att träffa Camilla.

Därför firar inte Glenn Hysén sin födelsedag med barnen

Nu berättar Glenn för Hänt att Antonio och Annie inte kommer vara med och fira på riktiga födelsedagen, men att det säkert blir av framöver.

Annons

– Ja det blir det säkert på något sätt men inte med allihopa... Det är ju lite problematiskt, men det blir någonting på något sätt, säger Glenn och fortsätter:

– Tobbe bor ju nere i Kungsbacka och min äldsta dotter bor ju uppe i Norge, i Sandefjord så det är ju inte lätt att få ihop allting på en gång liksom.

Hur är det att de är så utspridda?

– Äh, nej men det är bara kul. De mår ju bra på sitt sätt där de är, så det är inga problem. Men nästa år kanske det eventuellt blir något större. Eller när jag fyller 70 kanske. Vi får la se vad som händer, konstaterar Glenn.

FOTO: Tommy Holl/TT, Karin Törnblom/TT

Annons