Gift vid första ögonkastet-Magnus Nilsson och Cecilia Hasselgren väntar barn

MAGNUS NILSSON, CECILIA HASSELGREN

Magnus Nilsson gifte sig i Gift vid första ögonkastet 2019. Idag är han ihop med Cecilia och nu väntar paret sitt första barn ihop!
”Vi tre”, skriver han.
Alla deltagare i "Gift vid första ögonkastet" – säsong 7
Slå på ljud

I Gift vid första ögonkastet 2019 blev Magnus Nilsson, 35, ihopparad med Jannica Levin, 31. Äktenskapet med Jannica slutade dock i skilsmässa efter fyra månader och tittarna fick se en turbulent kärlekssaga mellan dem.

Magnus har tidigare berättat för Hänt att han och Jannica helt enkelt var alldeles för olika som personer. Det slutade med andra ord med att Magnus och Jannica skickade in skilsmässopapper. Men oftast finns det en mening med allt, som man brukar säga.

För sedan träffade Magnus nämligen sin nuvarande flickvän Cecilia Hasselgren, 28, och de två har precis flyttat ihop i en lägenhet i Vällingby, Stockholm. Magnus har tidigare berättat för Hänt att de träffades hösten 2020 via dejtingappen Tinder.

– Vi träffades via Tinder. Det var det som till slut ledde rätt, har Magnus berättat för Hänt.

Så träffades Magnus och Cecilia

Paret ska ha klickat från första sekund och anledningen till att det var just Tinder som förde dem samman tror Magnus kan bero på att coronapandemin gjorde det svårare att vara ute och träffa folk.

Även om giftermålet med Jannica inte höll så menar Magnus att det inte stoppar honom från att vilja gifta sig igen. Snarare tvärtom, så vill han uppleva hela den grejen igen.

– Nej absolut inte. Jag skulle vilja uppleva hela grejen fast på riktigt. Jag ser fram emot hela grejen med frieri också, men inte planerat något ännu. Vi har börjat med att skaffa lägenhet ihop.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Väntar barn ihop – efter skilsmässan i Gift vid första ögonkastet

På frågan om han skulle vilja bilda familj så verkade inte det vara påtänkt än. I en intervju med Hänt från september 2021 sa Magnus så här:

– Diskussionen finns ju där, men vi är båda två inom en utvecklingsfas vad gäller våra yrken, så det får nog vänta lite… men visst skulle vi båda vilja ha barn framöver.

Men, nu är det helt andra direktiv som kommer från parets sida – nu kan de nämligen berätta att under 2022 kommer de bli tre i familjen!

”Det bästa med 2021! Nästa år blir vi tre. Gott nytt år!”, skriver Magnus på Instagram.

Hänt har sökt Magnus för en kommentar.

MAGNUS NILSSON, CECILIA HASSELGREN

Magnus och Cecilia ska bli föräldrar!

FOTO: INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Därför har Julias son Milan opererat sig

LÄS OCKSÅ: Carolas kärlekskrasch med den hemliga mannen – därför är det slut

FOTO: Magnus Liam Karlsson, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN