Gift vid första ögonkastet-Lars bröllopsbesked – efter uppbrottet från Elinor

Lars och Elinors bröllop i Gift vid första ögonkastet 2021.

Lars och Elinor gifte sig i SVT:s relationsprogram Gift vid första ögonkastet 2021.
Nu, ett år efter uppbrottet, ringer vi upp Lars för att fråga om kärlekslivet idag.
Läs här!
Därför lämnade Bodil innan bröllopet i Gift vid första ögonkastet
0:43

Efter reklamen: Därför lämnade Bodil innan bröllopet i Gift vid första ögonkastet

(0:43)

Slå på ljud

Läkaren Lars Ekström, 36, och IVA-sjuksköterskan Elinor Sundfeldt, 29, träffades för första gången vid altaret när de skulle gifta sig med varandra.

De medverkade i SVT:s kontroversiella relationsprogram Gift vid första ögonkastet 2021. Efter programmet valde de att fortsätta jobba på äktenskapet och kärleken, men kort därefter tog det slut och Elinor meddelade att hon träffat kärleken på annat håll.

Men hur går det för Lars?

Gift vid första ögonkastet-Lars oväntade återförening med Elinor

Vi ringde upp realityprofilen tidigare i veckan för att höra hur livet har varit efter programmet och efter skilsmässan från ex-hustrun Elinor. Vi frågar om ex-makarna haft någon kontakt sedan uppbrottet, varpå Lars svarar:

– Vi hade ganska sparsam kontakt efter, men det är ett lustigt sammanträffande att du frågar. Igår så sprang jag nämligen på henne på väg hem från jobbet. På bron mellan Kungsholmen och Vasastan, så sprang jag bokstavligt talat in i Elinor.

Den oväntade återföreningen var mycket välkommen berättar Lars vidare. Men vad pratade de om egentligen?

– Det var ganska roligt, vi blev båda väldigt glada. Vi har inte setts på länge. Hon verkade vara på gott humör och på en bra plats. Hon hade sett nya programmet, nya säsongen. Hon sa att hon tyckte det var jätteskönt att inte var med själv. Det kan jag hålla med om. Det var ett kort möte på språng, men det var bara glada miner!

Lars och Elinor blev ihopmatchade av experter i relationsprogrammet Gift vid första ögonkastet 2021.

Lars och Elinor blev ihopmatchade av experter i relationsprogrammet Gift vid första ögonkastet 2021.

FOTO: Ulrika Malm/SVT

Gift vid första ögonkastet-Lars bröllopsbesked – månader efter uppbrottet från Elinor

Under samtalet berättar Lars att han hade det tufft första tiden efter skilsmässan. Det tog lång tid för honom innan han kunde känna längtan efter att träffa någon ny igen.

Men nu har han öppnat dörren för kärleken igen och faktiskt börjat dejta. Något som han tycker är superkul! När vi pratar i telefonen är han faktiskt på väg till en dejt. Men han har inte träffat rätt ännu.

– Jag har ingen flickvän nu. Kärleksfronten är ganska blygsam, men jag har börjat dejta nu, säger han och berättar vidare att han känner sig otroligt tillfreds och lycklig som singel.

I bakhuvudet ligger dock en lågintensiv barnlängtan och gror, men det är inget som hindrar honom från att leva i nuet och njuta av tillvaron. Sund inställning!

Men vi är nyfikna Lars, om du träffar rätt och hittar kärleken kommer du vilja gifta sig igen?

– Ja, men det tänker jag verkligen. Absolut! Själva giftermålet var svinkul, det var ett av de bästa bröllopen jag har varit på. Mitt eget. Så jag skulle verkligen kunna tänka mig att gifta mig igen, svarar han då och fortsätter:

– Det hade varit kul med kyrka och hela paketet. Sist så var det ett väldigt litet bröllop under pandemin och speciella omständigheter. Nästa gång vore det svinkul med 150, kyrka, gäster och allt det där som är så fint. Ett jättebröllop!

FOTO: SVT, Ulrika Malm/SVT

FRÅN FÖRSTASIDAN