Gift vid första ögonkastet- Lars Ekström om verkliga relationen till exet Amanda

I sista avsnittet av Gift vid första ögonkastet kommer Lars Ekström plötsligt in med exflickvännen Amanda.
Nu berättar han för Hänt hur relationen till exet faktiskt ser ut idag.
– Livskamrat, säger han.
Slå på ljud

I hopp om att träffa sin stora kärlek sökte Lars Ekström till succéprogrammet Gift vid första ögonkastet. Väl där matchades han ihop med Elinor Sundfeldt och tillsammans var de med om en minst sagt spännande resa. I slutet av programmet valde de båda att säga ja till varandra inför vänner och familj, men väl tillbaka i vardagen insåg de ganska snabbt att de inte var rätt för varandra.

Men någon annan som också dyker upp i programmet är Lars ex-flickvän Amanda. Nu berättar Lars för Hänt hur det kommer sig att hon var med i programmet och hur deras relation ser ut idag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför funkade det inte mellan Lars och Elinor

I sista avsnittet Gift vid första ögonkastet - vad hände sen? får man reda på att Elinor istället träffat en ny kärlek på annat håll. Och när hon får frågan varför det inte funkade med Lars säger hon att det helt enkelt berodde på att känslorna inte riktigt fanns där.

– Vi tog en liten paus från varandra och då kände att jag hade distans från den situationen. Och det var väl inga känslor som växte fram under den tiden som vi var isär, och då kunde jag känna att det här kommer inte hålla, förklarar hon.

LÄS MER: Gift vid första ögonkastet-Elinors barnbesked med nya pojkvännen – efter vändningen
NU GRATIS

Enligt Lars grundade det sig också i att de var väldigt olika som personer.

– Vi gjorde några försökt till. Vi gav det ändå en chans. Men sen så visade det sig att det kanske inte klickade som det ska göra i en lång relation. Vi var ganska olika. Väldigt olika, säger han.

Men i slutet av det avsnittet dyker däremot hans ex Amanda upp. Nu berättar han för Hänt om den verkliga relationen till exflickvännen.

Lars om verkliga relationen till exflickvännen Amanda

Det är när Lars får frågan hur det kommer sig att hon var med i programmet som han gör det tydligt att deras relation är rätt så svårdefinierad just nu.

– Anders var ju där också så det blev väl naturligt. Jag tyckte det var härligt, säger han innan han fortsätter:

– Men man kan ju ha rätt så svårdefinierade relationer på något sätt, eller hur? Det är ju en av mina bästa vänner liksom och en livskamrat på något sätt. Man kan ju älska en person utan att man är tillsammans.

Men när han sedan får frågan hur deras relation ser ut idag, och om det är så att de bara är väldigt nära vänner, så blir han lurig. Istället för att svarar responderar han nämligen bara med att lägga fingret över läppen.

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik om verkliga relationen till 17 år äldre pojkvännen Douglas Murray

LÄS OCKSÅ: Laila Bagge om livet som varannan vecka-förälder till sonen Kit

SENASTE NYTT!