gift vid första ögonkastet

Gift vid första Ida och Arvids familjelycka - visar glädjen på nya bilder

Arvid Stark och Ida Lind

Arvid Stark och Ida Lind föll för varandra i Gift vid första ögonkastet.
I sista programmet delade de med sig av familje nyheten.
Nu visar de upp bilder på dottern med Arvids mormor.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gift vid första ögonkastet-Arvid och Ida visar upp nyfödda dottern
0:44

Efter reklamen: Gift vid första ögonkastet-Arvid och Ida visar upp nyfödda dottern

(0:44)

Slå på ljud

I programmet Gift vid första som blev en stor succé på SVT, fick vi följa med fyra par på deras kärleksresa. Från deras första möte på bröllopet tills det slutliga beskedet.

Efter tio spännande avsnitt där vi fick följa de nygifta parens relationer som kantades utmaningar och av spännande framsteg, var det dags för dem att fatta ett beslut om framtiden tillsammans.

Två av paren valde att fortsätta leva ihop som gifta och två av paren från säsongen valde att gå skilda vägar.

Arvid och Idas glada besked i programmet

Paret Arvid Stark, 34, och Ida Lind, 35, föll snabbt för varandra i programmet och valde att fortsätta vara gifta efter att inspelningen avslutet.

Inte nog med att paret valde att fortsätta vara gifta, i samband med ”vad hände sen” avsnittet när alla paren återförenades, avslöjade även paret den stora nyheten om familjelyckan.

Efter att kamerorna lämnat paret hade det nykära paret nämligen bestämt sig för att kasta p-piller kartan och börjat försöket med skaffa sin egen familj.

Paret blev gravida lyckligt vis gravida tät in på, något som fick kämpa för att hålla hemligt länge. Något som Arvid berättade om i en intervju med Hänt.

– Det har inte varit helt lätt. Vi blev hjälpta av vintern, majoriteten av graviditeten var ju under vintern när Ida kunde pälsa på sig med stora kläder. Men senast förra veckan kom det fram någon och frågade: ”Är det sant att Ida är gravid?” Och jag svarade: ”Det vore nåt, va”. Men då började personen scrolla fram bilder på mig och Ida när vi var ute och tog en promenad. Så det har smygfotats och så, det är klart att det har läckt ut lite grann, säger Arvid.

När avsnittet väl släpptes hade Ida och Arvid varit föräldrar i två veckor till en liten flicka som fått namnet Rakel.

Visar upp glädjen med Arvids mormor

Under succé säsongen av Gift vi första ögon kastet delade Arvid med sig av sin starka och kärleksfulla relation till sin mormor Margareta.

Något som till en början väckte starka reaktioner, då Arvid berättade att hans mormor skickat honom på sex kurs i ungdomen.

Efter att Arvid delat med sig om den nära relationen med mormor Magareta var det flera so, trodde att de bodde tillsammans eftersom de tillbringade så mycket tid tillsammans, något som han berättade om i en intervju med Hänt.

– Jag har en egen bostad, men det är roligt att folk tänker att jag bor med min mormor, säger Arvid.

Nu visar frun Ida upp bilder på Instagram från det senaste mötet mellan dottern Rakel och Margareta som nu även blivit gammel-mormor.

Margareta och Rakel tillsammans. FOTO: Instagram

Margareta och dottern Rakel. FOTO: INSTAGRAM

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN