LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Gift vid första Ida och Arvids familjelycka - visar glädjen på nya bilder

29 jul, 2023 
Moa Risberg
Arvid Stark och Ida Lind
Arvid Stark och Ida Lind föll för varandra i Gift vid första ögonkastet.
I sista programmet delade de med sig av familje nyheten.
Nu visar de upp bilder på dottern med Arvids mormor.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gift vid första ögonkastet-Arvid och Ida visar upp nyfödda dotternBrand logo
Gift vid första ögonkastet-Arvid och Ida visar upp nyfödda dottern

I programmet Gift vid första som blev en stor succé på SVT, fick vi följa med fyra par på deras kärleksresa. Från deras första möte på bröllopet tills det slutliga beskedet.

Efter tio spännande avsnitt där vi fick följa de nygifta parens relationer som kantades utmaningar och av spännande framsteg, var det dags för dem att fatta ett beslut om framtiden tillsammans.

Arvid och Idas glada besked i programmet

Paret Arvid Stark, 34, och Ida Lind, 35, föll snabbt för varandra i programmet och valde att fortsätta vara gifta efter att inspelningen avslutet.

Inte nog med att paret valde att fortsätta vara gifta, i samband med ”vad hände sen” avsnittet när alla paren återförenades, avslöjade även paret den stora nyheten om familjelyckan.

Efter att kamerorna lämnat paret hade det nykära paret nämligen bestämt sig för att kasta p-piller kartan och börjat försöket med skaffa sin egen familj.

Annons

Paret blev gravida lyckligt vis gravida tät in på, något som fick kämpa för att hålla hemligt länge. Något som Arvid berättade om i en intervju med Hänt.

– Det har inte varit helt lätt. Vi blev hjälpta av vintern, majoriteten av graviditeten var ju under vintern när Ida kunde pälsa på sig med stora kläder. Men senast förra veckan kom det fram någon och frågade: ”Är det sant att Ida är gravid?” Och jag svarade: ”Det vore nåt, va”. Men då började personen scrolla fram bilder på mig och Ida när vi var ute och tog en promenad. Så det har smygfotats och så, det är klart att det har läckt ut lite grann, säger Arvid.

När avsnittet väl släpptes hade Ida och Arvid varit föräldrar i två veckor till en liten flicka som fått namnet Rakel.

Visar upp glädjen med Arvids mormor

Under succé säsongen av Gift vi första ögon kastet delade Arvid med sig av sin starka och kärleksfulla relation till sin mormor Margareta.

Annons

Något som till en början väckte starka reaktioner, då Arvid berättade att hans mormor skickat honom på sex kurs i ungdomen.

Efter att Arvid delat med sig om den nära relationen med mormor Magareta var det flera so, trodde att de bodde tillsammans eftersom de tillbringade så mycket tid tillsammans, något som han berättade om i en intervju med Hänt.

– Jag har en egen bostad, men det är roligt att folk tänker att jag bor med min mormor, säger Arvid.

Nu visar frun Ida upp bilder på Instagram från det senaste mötet mellan dottern Rakel och Margareta som nu även blivit gammel-mormor.

Margareta och Rakel tillsammans. FOTO: Instagram
Margareta och dottern Rakel. FOTO: INSTAGRAM

FOTO: TT

Annons